alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van DeBijenkorf.nl

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met vele filialen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1870 en groeide uit van een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam tot een landelijke warenhuisketen. De Bijenkorf verkoopt met name kleding, modeaccessoires, cosmetica en parfum; in de grotere warenhuizen ook meubels en woonaccessoires, sport- en reisartikelen, kookartikelen en boeken.

Hoe heeft DeBijenkorf.nl de markt veranderd

De Bijenkorf heeft zeven winkels in Nederland in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen en Maastricht, evenals een patisserie: Patisserie in Amsterdam de Bijenkorf. Centrale Bakkerij is gevestigd in Amsterdam.

Er zijn webshops in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Het distributiecentrum is gevestigd in Tilburg. Vanuit hier worden winkels bevoorraad en online bestellingen verwerkt.

de Bijenkorf is gevestigd in Zuidoost, Amsterdam.

Bij de Bijenkorf werken zo’n 2.500 mensen, waarvan zo’n 450 op het hoofdkantoor.

Tot 1999 was De Bijenkorf onderdeel van de KBB-groep, waartoe ook HEMA behoorde. In 1999 fuseerde KBB met Vendex International, het moederbedrijf van het voormalige V&D cs. Vendex KBB werd in 2004 overgenomen en heeft sindsdien haar naam veranderd in Maxeda. Sinds begin 2011 is de Bijenkorf onderdeel van Selfridges Group Ltd, een dochteronderneming van Wittington Investments Ltd in Canada.

Achteraf betalen bij Bijenkorf

De Bijenkorf is het meest inspirerende, creatieve en duurzame warenhuis van Nederland, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. Al meer dan 150 jaar gaan de zaken voorspoedig binnen het bedrijf. De Bijenkorf werd in 1870 opgericht door Simon Philip Goudsmit in hartje Amsterdam. Zo was de Bijenkorf eerst een kleine fourniturenwinkel die al snel uitgroeide tot het bekende gebouw op de Dam. Hierna volgden de winkels in Den Haag en Rotterdam. In totaal beschikt de Bijenkorf nu over 7 ketens verspreid over heel Nederland. In deze winkels organiseren ze vaak evenementen waar vele klanten naartoe komen. 

De geschiedenis van de Bijenkorf gaat samen met kunst, cultuur, mode en maatschappelijke ontwikkeling. Naast de vele winkels heeft het ook een webshop waar mensen uit vele landen in Europa kunnen winkelen. Ze hebben 5 waarden; creatief, persoonlijk, open, inclusies en duurzaam. Deze waarden vormen het DNA van de Bijenkorf.

De Bijenkorf is erg klantgericht en ze willen het shoppen zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. Zo hebben ze ook een app waar je al je voordelen zo bij de hand hebt. De Bijenkorf app is te downloaden op alle smartphones, waaronder IPhone en Samsung. Ze bieden ook gratis bezorging aan boven de €100 én altijd voor members. 

Achteraf betalen bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf zijn er verschillende betaalmethodes om online af te rekenen. Zo kan je vanzelfsprekend met iDeal of PayPal betalen, maar ook met Creditcard waardoor achteraf betalen mogelijk wordt. De Bijenkorf biedt geen reguliere betaalmethode om achteraf te betalen, zoals Klarna, Riverty of Bilink. 

Als je liever achteraf wil betalen selecteer je de betalingsmethode ‘Creditcard’ als je klaar bent om te betalen. De Bijenkorf werkt met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is. Dit bedrag wordt dan vaak aan het einde van de maand afgeschreven van jouw rekening. Mocht je jouw bestelling daarvoor al geretourneerd hebben, zal er dus niks afgeschreven worden. Je kan betalen met MasterCard, VISA of American Express. Het is natuurlijk wel noodzakelijk om te beschikken over een Creditcard. 

De Bijenkorf Membership

Het warenhuis heeft speciale voordelen voor klanten die member worden bij de Bijenkorf. Als member profiteer je van gratis bezorging bij al je online aankopen. Wanneer de bestelde producten niet naar wens bevallen, kan je je bestelling altijd binnen 100 dagen kosteloos retourneren. Verder nodigt de Bijenkorf je uit bij bijzondere evenementen en services. Dit kunnen shopavonden, 1-op-1 beautyadviezen of masterclasses van bekende chefs zijn. Daarnaast ontvang je als member bij de Bijenkorf regelmatig speciale aanbiedingen via de mail waarop jouw Bijenkorf staat. Dit kunnen bijvoorbeeld vouchers zijn die je korting geven op bepaalde producten. 

Naast normale members heb je ook nog Membership+. Bij Membership+ profiteer je van nog meer bijzondere voordelen. Zo krijg je unieke toegang tot speciale collecties van de Bijenkorf. Jouw online aankopen worden feestelijk verpakt, wat natuurlijk handig is voor de feestdagen! Je krijgt een cadeautje op je verjaardag en je kan sparen voor de mooiste cadeaus. 

Als klant kan je member+ worden op basis van je besteding. Wanneer je meer dan €750 per jaar besteed bij de Bijenkorf, word je automatisch member+. Laat bij deze bestedingen wel je klantenpas zien of zorg dat je online bent ingelogd, alleen zo worden de bestedingen bijgehouden. 

Klantbeleving 

Vele voordelen dus als je shopt bij de Bijenkorf en vooral als je member bent! De Bijenkorf zorgt er ook voor dat alle bestellingen die voor 23:59 worden geplaatst, morgen in huis zijn. Ze hebben ook een online chat die elke dag bereikbaar is voor klanten tussen 08:00 en 00:00. Heb je een vraag? Hier antwoorden ze dan op binnen 1 minuut. 

Duurzaamheid

De toekomst is groen bij de Bijenkorf. Ze staan voor verantwoordelijkheid en een duurzamere levensstijl. Daarom hebben ze voor 2025 doelen opgesteld. Zo willen ze alleen nog maar duurzamere merken verkopen en de CO2-uitstoot verminderen met bijna 30%. Ze hebben ruim 12.000 producten die voldoen aan de duurzaamheidseisen. De Bijenkorf vraagt om voor de producten met het groene label te kiezen. Deze zijn gemaakt met respect voor mens, dier en/of milieu. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%