bol.com achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Bol.com

In 1999 richtte Bertelsmann AG, dat de RTL Group overkoepelt, Bol.com op. Het jaar vóór het uiteenspatten van de zeepbel was een bloeiende interneteconomie en er leek geen einde te komen aan de technologische expansie. Als gevolg daarvan wilden grote mediaconcerns hun imperium opbouwen door spectaculaire overnames te doen of hun eigen internetafdelingen op te richten. McKinsey consultant Daniel Ropers, een Nederlander met Duitse roots, kreeg vier jaar eerder de opdracht een businessplan te ontwikkelen voor een winkelwebsite. McKinsey-directeur Daniel Ropers, die Duitse voorouders had, nam een sabbatical van zijn organisatie om fulltime bij Bol.com te werken als directeur financiën en bedrijfsontwikkeling.

Hoe heeft Bol.com de markt veranderd

Bol.com is een goed voorbeeld van het feit dat er kansen zijn in tijden van economische neergang. In 2003 zaten veel ondernemers en investeerders in het slop, omdat ze het meeste geld dat ze in bedrijven hadden geïnvesteerd hadden verloren. Investeerders adviseerden Ropers dat ze de online consumentenmarkt niet konden betreden. Er was echter al een basis voor toekomstige groei: de eerste belangrijke investeringen in ICT en logistiek waren gedaan door Bertelsmann, die al een aanzienlijke voet aan de grond had in Nederland. Bovendien had Nederland al een aanzienlijk marktaandeel. Ropers bouwde de website alleen in Nederland, terwijl België later werd toegevoegd. Hij had een lichtere organisatie waarmee hij moest varen.

Achteraf betalen bij Bol.com

Bij Bol.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%