Billink Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Afterpay, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op één adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Hoe werkt Billink achteraf betalen?

Billink achteraf betalen

Billink heeft 2,8 miljoen Nederlandse klanten, waaronder 100% Nederlandse spelers, en is het grootste achteraf betaalbedrijf van het land. Als bedrijf met meer dan 2.800 klanten heeft Billink kennis van 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven. Het heeft kennis van 11,6 miljoen Nederlanders en bedrijven en is een 100% Nederlands bedrijf. Billink rekent geen installatie-, aansluit- of abonnementskosten. U kunt worden aangesloten op vrijwel elk platform met kant-en-klare API’s of plug-ins.

Hoe achteraf betalen met Billink

Bij “achteraf betalen” denkt u meestal aan een optie voor klanten die geen apparaat in de buurt hebben om een streepjescode te lezen en die het artikel liever meteen in handen hebben. Dit is echter onjuist. Uw webwinkel verkoopt een verscheidenheid aan goederen, en daarom moet u bepaalde soorten klanten aantrekken. Klanten die geen apparaat hebben waarmee ze een streepjescode kunnen scannen voordat ze kopen, maar ook klanten die vooruitbetaling niet vertrouwen, die niet op het geld willen wachten als ze artikelen terugsturen, en klanten die meteen willen kopen, zijn allemaal potentiële klanten. Wilt u ook een zakelijke demografie bedienen? Natuurlijk zullen sommige handelaren meer profiteren dan anderen, maar hoe dan ook, er zullen conversies plaatsvinden.

Een aantal kenmerken van Billink

U kunt de omzet van uw webwinkel verhogen door klanten eenvoudigweg toe te staan later te betalen. Naast het genereren van een hoger conversiepercentage zullen nieuwe klanten worden aangetrokken, zal de winkelwagen royaler worden gevuld en zullen herhalingsaankopen sneller worden gedaan door klanten simpelweg toe te staan later te betalen. In feite leiden opties voor achteraf betalen tot een aanzienlijke omzetstijging.

Kenmerken:

 • Conversie- en omzetverhoging.
 • 3.000 webshops en 1.500.000 transacties.
 • Particulier en zakelijk.
 • Kredietcheck, nazorg en incasso traject in eigen beheer.
 • Gegarandeerde uitbetaling.
 • Binnen 24 uur geïntegreerd.
 • Gemiddelde acceptatiegraad van 92%
 • Makkelijke integratie alle plugins.

Kosten:

 • Geen vaste maandelijkse kosten
 • Geen jaarcontract of abonnement
 • V.a. €0,49 per transactie

De positie van Billink in de markt

Dit is een redelijke betaaldienstverlener met scherpe tarieven (vanaf 0,49 euro per transactie). Het is voor bijna elke webwinkel toegankelijk om te beginnen met achteraf betalen. De tarieven zijn altijd uitgebreid, inclusief credit check, factuurgeneratie, credit management, incasso en betalingsgarantie. Daarnaast is snelle betaling van groot belang. Dit betekent dat het bedrijf vrijwel elke uitbetalingstermijn kan bieden waar een website om vraagt.

Waarom als webwinkel kiezen voor Billink?

Billink is een betalingsservice voor online retailers die creatief denkt en innovatieve methoden gebruikt. De manier waarop Billink denkt en problemen oplost is uniek, doordacht en verfrissend. Billink post-payment werkt graag samen met klanten om hen gestimuleerd en proactief te houden. Dat is gemak voor u beiden. De manier van factuur betalen werkt op basis van gemak voor zowel klanten als bedrijven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanbieden van Billink in uw winkel.

Hoe werkt Billink Achteraf Betalen?

Stap 1. Kies voor Billink in de Check-out

Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

Stap 2. Jouw bestelling wordt geleverd

Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Dan volg je de gewone retourprocedure van de webwinkel.

Stap 3. Ontvang je factuur

Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

Slotwoorden

Zoals je ziet is Billink een geweldige betaaldienst om achteraf mee te betalen. Het is voor de ondernemer een fijne en goedkope oplossing. Maar ook de klant kan hier profijt van genieten. Wij kunnen dus met een gerust hart deze aanbieden aanbevelen.

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!