allekabels achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Allekabels.nl

In 2005 creëerde Peters autovisiting.com, dat verkeer genereerde voor webwinkels. De kabelwebwinkel was geboren. De webwinkel biedt nieuwe (sub)segmenten van de online retailmarkt, naast de internationale markt via kabelwebwinkels. In 2015 is een Nederlandse en Duitse website uitgebracht. Allekabels verhuisde in 2015 van Heerlen naar het Kerkraadse bedrijventerrein Dentgenbach, waar het naastgelegen terrein van 12.000 m2 in 2017 werd gebruikt om het logistieke centrum uit te breiden. ‘Allekabels’ werd in 2015 de eerste[bron?] webshop in Nederland die dagelijkse leveringen verzorgde.

Hoe heeft Allekabels.nl de markt veranderd

Wij erkennen dat een divers personeelsbestand veel positieve energie op de werkplek kan genereren. Wij bieden stages, vacatures voor senioren, mensen met autisme en wajongers om mensen met autistische vaardigheden te helpen. Ieder mens heeft een uniek instructieboekje; de een is net een paar pagina’s dikker dan de ander. Ieder mens telt, ook al kunnen we veel leren van de ervaringen van 55-plussers en werken autisten vaak met grote precisie.

Ieder mens is waardevol, waardoor we veel van hen kunnen leren. Elk jaar begeleiden we drie stagiairs tijdens hun stageperiode. De stagiaires leren hoe ons logistieke systeem werkt vanaf het moment dat de klant een bestelling plaatst tot het moment dat wij deze distribueren naar PostNL. We vragen hen na te denken over manieren om onze verwerkingsmethoden voor binnenkomende goederen te verbeteren.

Achteraf betalen bij Allekabels.nl

Bij Allekabels.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Je kan dus met een gerust gevoel je benodigdheden halen bij Allekabels.nl het geeft een goed gevoel te weten dat zij ook goed scoren op Trustpilot. Een optie als iDeal bieden zij daarnaast ook aan. Maar de methode van achteraf betalen bij Allekabels.nl is gewoon aanwezig! 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%