allekabels achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Allekabels.nl

In 2005 creëerde Peters autovisiting.com, dat verkeer genereerde voor webwinkels. De kabelwebwinkel was geboren. De webwinkel biedt nieuwe (sub)segmenten van de online retailmarkt, naast de internationale markt via kabelwebwinkels. In 2015 is een Nederlandse en Duitse website uitgebracht. Allekabels verhuisde in 2015 van Heerlen naar het Kerkraadse bedrijventerrein Dentgenbach, waar het naastgelegen terrein van 12.000 m2 in 2017 werd gebruikt om het logistieke centrum uit te breiden. ‘Allekabels’ werd in 2015 de eerste[bron?] webshop in Nederland die dagelijkse leveringen verzorgde.

Hoe heeft Allekabels.nl de markt veranderd

Wij erkennen dat een divers personeelsbestand veel positieve energie op de werkplek kan genereren. Wij bieden stages, vacatures voor senioren, mensen met autisme en wajongers om mensen met autistische vaardigheden te helpen. Ieder mens heeft een uniek instructieboekje; de een is net een paar pagina’s dikker dan de ander. Ieder mens telt, ook al kunnen we veel leren van de ervaringen van 55-plussers en werken autisten vaak met grote precisie.

Ieder mens is waardevol, waardoor we veel van hen kunnen leren. Elk jaar begeleiden we drie stagiairs tijdens hun stageperiode. De stagiaires leren hoe ons logistieke systeem werkt vanaf het moment dat de klant een bestelling plaatst tot het moment dat wij deze distribueren naar PostNL. We vragen hen na te denken over manieren om onze verwerkingsmethoden voor binnenkomende goederen te verbeteren.

Achteraf betalen bij Allekabels.nl

Dé kabel winkel van de Benelux, Allekabels.nl. Met meer dan 170.000 artikelen is Allekabels.nl de grootste kabel winkel van heel Nederland. Ze hebben een ruim assortiment wat niet alleen bestaat uit kabels. Zo hebben ze ook aanverwante producten zoals reisstekkers, verlichting, gereedschap, accu’s en verlichting. 

Sinds 2005 is allekabels.nl aan het groeien met hun webshop. In 2010 is hun magazijn flink uitgebreid en hebben ze de 125.000 klanten mogen verwelkomen. Hierna is Allekabels.nl gelanceerd in België en werden ze genomineerd als ‘Website van het jaar’ in de categorie Shopping. Allekabels.nl heeft enkel een webshop en dus geen fysieke winkel waar je als klant terecht kan. 

Betalingsmogelijkheden bij Allekabels.nl

Bij Allekabels.nl is de keuze reuze als we praten over het kiezen van een betaalmethode. Je kan er betalen met iDEAL, Apple Pay, PayPal en nog veel meer. Ze geven de klant ook de keuze om achteraf te betalen. Achteraf betalen kan bij Allekabels.nl met Bilink. Met Bilink is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze pas later te betalen. Het gaat als volgt te werk. Je plaatst de gewenste producten in je winkelmandje en gaat naar afrekenen. Als betaalmethode selecteer je Bilink. Je vult je gegevens in, waaronder je e-mailadres. Nu is het alleen nog wachten op je pakket en je ontvangt vanzelf een bericht!

Na ontvangst van je bestelling heb je in totaal 14 dagen de tijd om jouw producten te betalen via Bilink. Dit doe je door de factuur te betalen die je via de mail opgestuurd krijgt. Bilink stuurt je namelijk per e-mail de factuur op met het te betalen bedrag wanneer jouw bestelling binnen is.

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Retourneren kan natuurlijk altijd. Als je iets retour stuurt wordt dit in de rekening aangepast of komt de rekening volledig te vervallen wanneer je alles terugstuurt. Echter zitten er wel kosten vast aan het betalen met Bilink bij Allekabels.nl. Deze kosten variëren per transactie. Een factuur per e-mail bedraagt €0,85, een factuur per e-mail en extra per post kost €1,25 en daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om zakelijk op rekening te bestellen. 

‘Klant is koning’ bij Allekabels.nl

Allekabels.nl neemt ‘klant is koning’ erg serieus. Ze willen meer bieden dan alleen producten van goede kwaliteit. Als een klant ergens niet uitkomt, komen zij met een oplossing of uitkomst. Zo willen ze ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn als de online shoppen bij Allekabels.nl.

Daarnaast doet Allekabels.nl er alles aan om hun website zo optimaal mogelijk te laten werken voor zijn klanten. De website van Allekabels.nl is erg overzichtelijk en ze proberen er alles aan te doen om jou een fijne beleving te geven. Het is gemakkelijk om een product te zoeken bij Allekabels.nl en ze hebben vaak alles wat je als klant zoekt. 

Ze bieden ook een milieuvriendelijke service. Zo kan je je oude apparaten gratis inleveren bij Allekabels.nl wanneer je nieuw elektrisch apparaat bij ze aanschaft. Dit kan je doen door contact op te nemen met de klantenservice en daarin te vermelden welk product je wil terugsturen. 

De mensen van Allekabels.nl

Allekabels.nl neemt graag maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo bieden ze kansen aan stagiaires, 55-plussers en mensen met een autismespectrumstoornis. Ze zijn van mening dat het in dienst nemen van verschillende groepen een positief effect heeft op de werkvloer binnen Allekabels.nl. 

Daarnaast zijn ze door SBB Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend als officieel leerbedrijf. Zo geven ze aan dat mensen veel van elkaar leren. Nauwkeurig werken kunnen 55-plussers en mensen met autisme namelijk als de beste. Ze geven per jaar 3 stagiaires de kans om begeleid te worden binnen hun bedrijf. Al met al dus ook nog een goede werkgever. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%