alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Pipoos.com

Pipoos is actief sinds 1992 en al 30 jaar de grootste hobbyketen van Nederland en België. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro-winkels vind je door heel Scandinavië.

Panduro ontwikkelt de meeste van haar producten ook onder haar eigen merk. Een ruime keuze van deze producten vind je in de Pipoos winkel en natuurlijk online. De collectie van Panduro onderscheidt pipoos als hobbywinkel en maakt er een unieke winkel van met een exclusieve collectie.

Hoe heeft Pipoos.com de markt veranderd

Het assortiment is breed, met een sterke vertegenwoordiging in elke hobby. Bij Pipoos vind je alles wat je nodig hebt om je fantasie en creativiteit tot leven te laten komen. Het uitgebreide assortiment is altijd up to date en groeit mee met de laatste trends op het gebied van schilderen, knutselen, bakken, kidscrafts en vele andere hobby’s.

Achteraf betalen bij Pipoos.com

Bij Pipoos.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Pipoos.com

Bij Pipoos kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%