zeeman achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Zeeman.nl

Op 16 maart 1967 opende Jan Zeeman zijn eerste Zeeman-winkel in Alphen aan den Rijn. Kort daarna werd een tweede winkel geopend in Zwanenburg en in 1969 werd een derde winkel geopend in Woerden.

Hoe heeft Zeeman.nl de markt veranderd

In 1967 was een supermarkt die kleding en textiel tegen lage prijzen verkocht een revolutionair idee. Er waren toen nog maar weinig Nederlandse winkels met zelfbediening. Door efficiënt te organiseren en groot in te kopen, is Zeeman er inderdaad in geslaagd om dezelfde kwaliteit tegen een veel lagere prijs aan te bieden. De formule sloeg aan en vanaf 1974 realiseerde het bedrijf een nog snellere groei door een reeks grote overnames. Met de overname van Brons in 1980 werd Zeeman in één klap de grootste textieldiscounter van Nederland.

Achteraf betalen bij Zeeman

Op zoek naar goedkope en eenvoudige kleding en huisaccessoires? Je vind het bij Zeeman! Zeeman is van origine een kledingwinkel, maar verkoopt tegenwoordig ook handige accessoires voor thuis. En Zeeman heeft sinds een tijdje ook een zeer overzichtelijke webshop waar jij gemakkelijk vanuit huis goedkoop kan shoppen. Ideaal toch?

En gelukkig is ook bij Zeeman achteraf betalen mogelijk. Achteraf betalen bij Zeeman kan gemakkelijk met Riverty of Klarna. Beide opties maken het mogelijk om het volledige aankoopbedrag later te betalen. Aangezien Riverty en Klarna beide bij heel veel andere webshops aangeboden wordt, is de kans groot dat je bij één van de twee al een account hebt.

Kies je voor Riverty of Klarna bij Zeeman?

Eigenlijk werkt het achteraf betalen via Riverty en Klarna bijna hetzelfde. Er zijn wel een aantal kleine verschillen. Om goed te kunnen kiezen of je bij Zeeman achteraf gaat betalen via Riverty of Klarna, leggen we je de verschillen hieronder uit.

Riverty achteraf betalen

De eerste mogelijkheid is achteraf betalen met Riverty. Met Riverty heb je de keuze om op 3 verschillende manieren achteraf te betalen. Zo kan je kiezen om zelf binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zelf het bedrag te betalen via jouw Riverty account. Maar let op, betaal je te laat, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Je kan ook kiezen om het bedrag in 3 keer af te betalen. Riverty stuurt jou dan 3 betaalverzoeken om het openstaande bedrag af te betalen. Je kan er ook voor kiezen om Riverty via automatische incasso zelf het bedrag af te laten schrijven. Een Riverty account aanmaken kan gemakkelijk door de app te downloaden op jouw smartphone. Zo profiteer je snel van achter betalen bij Zeeman via Riverty.

Klarna achteraf betalen

Je kan er bij Zeeman ook voor kiezen om achteraf te betalen via Klarna. Klarna werkt vrijwel hetzelfde als Riverty en dus kan je gemakkelijk een account aanmaken via de Klarna app die je kan downloaden op je smartphone. Het grootste verschil tussen achteraf betalen via Klarna en Riverty is de betaaltermijn. Bij Klarna hoef je namelijk pas 30 dagen nadat Zeeman jouw bestelling heeft verzonden, het aankoopbedrag te betalen. Jouw aankoop bij Zeeman wordt vervolgens in jouw Klarna account geregistreerd en dient binnen dus 30 dagen betaald te worden via jouw eigen Klarna account. Dit kan gemakkelijk met bijvoorbeeld Ideal of creditcard.

Voordelen van achteraf betalen bij Zeeman

Achteraf betalen is nog handiger wanneer je kleding wilt kopen. Hoe vaak heb jij wel niet meegemaakt dat de door jouw online bestelde kleding net te groot of te klein valt. Het is natuurlijk niet leuk en handig om jouw bestelling weer te moeten retourneren om vervolgens een andere maat te bestellen.

Door te kiezen voor achteraf betalen bij Zeeman, bestel je gemakkelijk meerdere maten, kleuren en soorten kleding. Vervolgens pas je thuis de door jouw bestelde artikelen en retourneer je de overbodige artikelen. Het aankoopbedrag dat jij later nog moet betalen wordt door Riverty of Klarna direct aangepast wanneer de geretourneerde artikelen bij Zeeman zijn verwerkt. Na de verwerking kan jij alleen voor de artikelen betalen die je hebt gehouden. Wel zo makkelijk toch?

Goedkoop shoppen bij Zeeman

Bij Zeeman alleen maar eenvoudige artikelen. Zeeman maakt goede kleding en textiel voor de laagst mogelijke prijs, dat zeggen ze zelf. Kleding en textiel voor een lage prijs, maar wel verantwoord geproduceerd, met respect voor mens, milieu en maatschappij.

Dit doen ze door de producten eenvoudig te houden. Zo hoeven er niet veel kosten gemaakt worden voor het design van de artikelen. Zo kunnen ook de kosten voor het produceren van de artikelen laag blijven en zijn de artikelen door vrijwel ieder mens draagbaar. Een basic wit of zwart shirt heeft vrijwel iedereen in de kledingkast hangen, toch? Omdat er dus altijd wel vraag is naar de kleding en het textiel van Zeeman, kunnen zij in grote aantallen produceren. Dat zorgt voor nog goedkopere productiekosten.

Dus goedkoop kan zeker kwalitatief zijn. Ben je van die kwaliteit nog niet 100% overtuigd? Probeer het dan eens uit, kies voor achteraf betalen op de webshop van Zeeman en betaal pas als je echt overtuigd bent van de kwaliteit dat Zeeman te bieden heeft.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%