sissy-boy achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Sissy-Boy

In 1982 opende oprichter Michael Smit de eerste Sissy-Boy winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Nadat de keten in 1995 failliet ging en opnieuw moest beginnen, lanceerde Smit merken als Paul Smith en Ralph Lauren en ontwikkelde hij een eigen woninginrichtingslijn onder de naam Sissy-Boy Homeland. Van Nieuwenhuizen noemde het een inspirerende en gedurfde zet, maar toen hij begon te werken was er volgens hem weinig sprake van vernieuwing. “Logisch want Smit is al jaren ziek. De productontwikkeling ligt stil en de winkel ziet er vies uit – tot aan de etalages toe.”

Hoe heeft Sissy-Boy de markt veranderd

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk dat vandaag de dag meer dan 40 winkels heeft in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een wereldwijde levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat naast kleding ook over eten, drinken, verzorging, styling en meer. Het gaat om de combinatie en de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit voortkomen. Mode & Interieur, Styling & Wonen, Jurken & Accessoires. Met Sissy-Boy kun je voorzien in de basisbehoeften van het leven. Het credo van Sissy-Boy is dan ook: Life designed with Sissy-Boy.

Achteraf betalen bij Sissy-Boy

Bij Alternate.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Sissy-Boy

Bij Alternate.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%