alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Sacha.nl

Sacha is in 1909 opgericht door Bart Termeer als een kleine schoenenfabriek gespecialiseerd in op maat gemaakte schoenen. Zijn zoon Jacques opende in de jaren dertig de eerste schoenenwinkel. Zijn zonen Bert en Paul openden begin jaren ’70 de eerste winkel onder de naam Sacha. Sinds 2004 zit de vierde generatie Ward Termeer in de raad van bestuur van het bedrijf.

Hoe heeft Sacha.nl de markt veranderd

Sacha is een Europese multinational met 50 winkels in 3 landen. Sacha is de merknaam van de winkels van de familie Termeer die sinds 1909 de wereld hebben veroverd. Het merk Sacha heeft zijn eigen innovatieve kijk op mode. Dit is wat het bedrijf onderscheidt, niet de basis.
 
Sacha’s minnaar is “jong van hart” en leeftijd is ondergeschikt aan levensstijl. Ze zijn niet bang om een ​​statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuzes. Deze zelfverzekerde doelgroep staat midden in het leven en staat open voor nieuwe ideeën. Ze zijn avontuurlijk genoeg om grenzen te verleggen en hun eigen pad te kiezen. Sacha past perfect bij deze levensstijl.

Achteraf betalen bij Sacha.nl

Bij Alternate.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Sacha.nl

Bij Alternate.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%