alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Bonprix.nl

Bonprix is gevestigd in Hamburg en streeft ernaar onze klanten te inspireren met mode. Dat is een enorme passie van ons en daar werken we hard aan. We zetten de hipste trends om in interessante kleding voor elk evenement en elke stijl. Via onze vijf eigen merken en maandelijks nieuwe collecties kunnen onze consumenten onze mode wereldwijd vinden in onze online winkels, catalogi en Duitse modewinkels.

Hoe heeft Bonprix.nl de markt veranderd

Een van de populairdere ideeën is bonprix (bron: EHI Retail Institute / Statista, 2018). bonprix is een van de grootste online retailers van Duitsland (bron: “E-Commerce-Markt Deutschland 2018” van EHI Retail Institute / Statista). Ook internationaal zijn we succesvol, met verkooppunten in 30 landen in Europa, Rusland en Noord- en Zuid-Amerika. bonprix is een van de grootste bedrijven binnen de Otto Groep door de meer dan 3.900 medewerkers die we over de hele wereld in dienst hebben, naast de tevredenheid van onze klanten.

Achteraf betalen bij Bonprix.nl

Bij Bonprix.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Bij Bonprix achteraf betalen kan dus gewoon. Zij werken met hun eigen methode die vergelijkbaar is met Wehkamp. Dit is dus heel prettig werken. Wij adviseren dan ook om veilig achteraf te betalen bij Bonprix.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%