bcc achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Bcc.nl

Elke stad heeft een groot commercieel district waar bedrijven en winkels op volle toeren draaien. Auto’s en andere vervoersmiddelen hebben geen moeite om door de drukke straten van het commerciële district van een stad te manoeuvreren. Voor sommigen is de aanblik van het commerciële gebied van een stad oogverblindend. Ze vinden het fascinerend om te zien hoe mensen met elkaar omgaan in zo’n drukke omgeving. Dat komt omdat commerciële gebieden vol zijn met BCC’s – winkelcentra – die het dagelijks leven gemakkelijker maken.

Een zakencentrum is in wezen een grote binnenruimte die is bestemd voor commercieel gebruik. Meestal te vinden in steden, bieden zakencentra voldoende ruimte voor vergaderingen, tentoonstellingen en andere zakelijke doeleinden. Winkels, restaurants en kantoorruimtes zijn allemaal te vinden in een typische BCC. Bedrijven kiezen er om verschillende redenen voor om winkels te openen in een BCC.

Het stelt hen in de eerste plaats in staat om zich op het grote publiek te richten zonder zich rechtstreeks op hun concurrenten te richten. Ze kunnen ook de materialen van eerdere transacties hergebruiken, waardoor hun kosten aanzienlijk worden verlaagd. Bovendien voelen klanten zich prettiger bij het winkelen in een omgeving die hun eigen huis weerspiegelt. Al deze factoren maken het hebben van een BCC voordelig voor bedrijven.

Hoe heeft Bcc.nl de markt veranderd

In oktober 2014 had BCC 57 winkels in Nederland en werd een groot deel van de omzet online gerealiseerd. Per 1 februari 2015 heeft BCC 18 winkels overgenomen van HiM Retail, eigenaar van de winkelformules De Harense Smid, Mikro-Electro en It’s. De deal betekent ook dat HiM Retail ongeveer 10 winkels zal sluiten omdat ze te veel concurreren met BCC-winkels. BCC zal circa 150 medewerkers overnemen. Na de overname zal BCC over 69 winkels beschikken.

Naarmate consumenten veeleisender worden, zullen fysieke winkels diep moeten nadenken over de rol die ze in de toekomst willen spelen. Dit is de conclusie van een studie uitgevoerd door Axis Communications en Ipsos, gepubliceerd tijdens Paris Retail Week. “Brick-and-mortar winkels moeten waarde toevoegen en zich onderscheiden van online winkelen”, zegt Azad Khamooshi, Axis Business Developer Retail. Volgens onderzoek zal de steenwinkel van de toekomst duurzamer, origineler en interactiever zijn, met meer producten en gepersonaliseerde diensten.

Winkelketens hebben het moeilijk om te concurreren in het digitale tijdperk.

Het bestaansrecht van een kleine retailer is grotendeels gebaseerd op zijn positie in de distributiewereld. Het is handig om een ​​winkel om de hoek te hebben. Tegelijkertijd zijn er processen voor levering en retourlogistiek voor online winkels ingesteld en kunnen klanten het nadeel accepteren dat ze geen winkel om de hoek hebben.

De strijd om de laagste prijs is ook aanwezig in de digitale wereld. Bedrijven gebruiken hiervoor hun creativiteit. Op een dag is (bijna) alle creativiteit uitgeprobeerd. Rescue wordt de opvolger van digitaal. Ik kan het nog niet voorzien.

Overigens is het digitale internet, als je het grote plaatje bekijkt, slechts een onderdeel van het nieuwe industriële tijdperk; hierdoor kun je je bedrijf runnen met minder medewerkers of gebouwen. Aangezien bedrijven streven naar zo laag mogelijke verliezen en de hoogst mogelijke winsten, zal dit op een dag leiden tot een nieuwe balans, waardoor bedrijven op zoek gaan naar nieuwe creatieve opvolgers van het digitale internet. Een paard kan niet overleven van steeds minder voer en steeds meer prestaties. Ga dan op zoek naar nieuwe financieringsbronnen.

Achteraf betalen bij BCC

BCC is, net als de MediaMarkt, een grote elektronica keten in Nederland. Ook BCC heeft een overzichtelijk webshop waar je al jouw elektronica online kan bestellen. BCC is dan misschien niet de grootste elektronica winkelketen in Nederland, het is wel een zeer betrouwbare winkel dat de zaken goed in orde heeft. Zo heeft BCC regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen waardoor je als consument veel geld kan besparen.

En gelukkig is ook bij BCC achteraf betalen mogelijk. Achteraf betalen bij BCC kan op 2 mogelijke manieren. Beide opties hebben voor- en nadelen. We leggen het je op deze pagina uitgebreid uit.

In termijnen of achteraf betalen bij BCC 

Wil je online iets aanschaffen bij BCC, dan is het mogelijk om niet direct te betalen. Je kan kiezen om achteraf te betalen via Riverty, of in termijnen te betalen via Tinka.

Riverty achteraf betalen

De eerste optie is achteraf betalen met Riverty. Met Riverty heb je de keuze om op 3 verschillende manieren achteraf te betalen. Zo kan je kiezen om zelf binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zelf het bedrag te betalen via jouw Riverty account. Je kan ook kiezen om het bedrag in 3 keer af te betalen. Of je kiest ervoor om Riverty via automatische incasso zelf het bedrag af te laten schrijven. Je kan gemakkelijk een Riverty account aanmaken door de app te downloaden. Zo profiteer je snel van achter betalen bij BCC. 

Tinka gespreid betalen

Liever per maand een deel van het aankoopbedrag betalen? Dat kan met de betaalmethode Tinka bij BCC. Let op, want deze betaalmethode is alleen mogelijk bij aankopen met een aanschafwaarde tussen de 250 en 4800 euro. Ook krijg je bij betaling via Tinka een extra BKR registratie. Dit kan een nadeel zijn wanneer je meerdere leningen (zoals een hypotheek of telefoonabonnement) open hebt staan. Ook kan dit een nadeel zijn als je binnen een korte periode een nieuwe hypotheek wilt afsluiten. 

Voordelen achteraf betalen BCC

Achteraf betalen is altijd handig, maar wanneer je elektronica koopt bij BCC kan achteraf betalen extra voordelen bieden. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  • Elektronica matcht niet altijd bij hetgeen waarvan jij verwacht had dat het zou werken. Betaal achteraf en je stuurt het gemakkelijk retour zonder dat je lang op jouw geld hoeft te wachten.
  • Elektronica kan kwetsbaar zijn. Ondanks dat BCC de beste A-merken aanbiedt, kan elektronica nog wel een snel stuk gaan. Betaal na 30 dagen en je bent zekerder dat jouw aankoop goed werkt. 
  • Elektronische gadgets wil je vaak eerst uitproberen. Is het niet wat je verwachtte, stuur je het snel weer terug. 

Waarom je altijd moet vergelijken bij BCC

Zoals we al vermeld hebben, is BCC dus niet de grootste elektronica keten in Nederland. Maar met de 61 fysieke winkels en uitstekende online reviews over de webshop, is het zeker de moeite waard om ook eens bij BCC te kijken. BCC heeft namelijk uitstekende prijzen en beschikt zo nu en dan ook over zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Voor consumenten die de prijs een belangrijk aspect vinden om te kiezen waar zij een artikel gaan aanschaffen, is BCC dus zeker de moeite waard om te vergelijken. 

Maar BCC heeft niet alleen goede prijzen. BCC geeft online klanten ook de mogelijkheid om thuis gratis advies aan te vragen. De productspecialist van BCC komt vervolgens bij jou thuis langs om advies op maat te geven. Daarvoor wordt een handig scherm meegenomen waarop gelijk de passende apparaten getoond kunnen worden. Vervolgens kan jij gemakkelijk bij de productspecialist de gewenste producten online bestellen. Je kan dan ook achteraf betalen.

Dus als je wilt weten wat voor jou de beste oplossing is voor de ideale thuisbioscoop-ervaring, hoe je een ergonomische werkplek kunt creëren, of dat je zeker wilt zijn dat je nieuwe inbouwapparaat ook echt gaat passen. Dan is de adviesservice van BCC in combinatie met achteraf betalen een uitstekende oplossing. 

 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%