welkoop achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Welkoop.nl

Welkoop is in 1899 opgericht als landbouwcoöperatie. Met inmiddels meer dan 150 winkels door het hele land helpen we alle doeners met deskundig advies, een praktisch assortiment, behulpzame service en inspiratie.

Hoe heeft Welkoop.nl de markt veranderd

Wij zijn er voor alle doeners. Voor iedereen die van het buitenleven houdt. En zorg voor alles wat het hele jaar door groeit en bloeit. Als doener vind je bij ons wat je nodig hebt: praktische aanbiedingen en gedegen advies. Van mensen die het echt weten. Welkoop weet het hele jaar door raad in de tuin bij alle weersomstandigheden. We weten hoe we goed voor dieren moeten zorgen. Wat heb je nodig en wat doe je ermee. Onze slagzin past hier perfect bij: Welkoop. weten wat te doen.

Achteraf betalen bij Welkoop.nl

Bij Welkoop.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Welkoop.nl

Bij Welkoop.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%