John Beerens achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van JohnBeerens.com

JohnBeerens.com. Je hoort de naam al? Is natuurlijk opgericht door John Beerens! Zijn doel is om de nummer 1 ​​beauty online shop in Nederland te worden. Hij heeft een gepassioneerde groep schoonheidsliefhebbers om zich heen verzameld die hem op elk gebied steunen.
 

Hoe heeft JohnBeerens.com de markt veranderd

In april 2019 is de hoofdvestiging van John Beerens verhuist naar een bredere ruimte van maar liefst 6000 m² groot! Deze nieuwe basis is essentieel om beautyproducten snel te kunnen leveren aan klanten. Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij nieuwbouwontwikkelingen. Op het dak liggen zonnepanelen waardoor we 100% zelfvoorzienend zijn in elektriciteit. Daarnaast heeft het gebouw een energielabel van A++. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel, daarom zijn de dozen die wij gebruiken alleen gemaakt van hout voorzien van het FSC-keurmerk.
 

Achteraf betalen bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%