handyman achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Handyman.nl

Begin jaren zestig opende Joost Pieterman een groothandel in onderdelen voor huishoudelijke apparaten: ELKA Pieterman in het Brabantse Terheijden. De focus van het bedrijf ligt op onderdelen en connectiviteit voor wasmachines, centrifuges, stofzuigers en koffiemachines voor de witgoedindustrie.

Hoe heeft Handyman.nl de markt veranderd

Tijdens de recessie halverwege de jaren zeventig kregen echter steeds meer consumenten de behoefte om zelf apparaten te kunnen repareren en onderdelen te kunnen vervangen. ELKA Pieterman reageerde in 1974 daadkrachtig door Handyman op te richten: een speciaalzaak in Breda waar de consument niet alleen onderdelen kon kopen, maar ook te allen tijde deskundig advies kon krijgen.

Dat de Handyman-keten de afgelopen decennia gestaag is gegroeid, met meer dan 100 winkels in Nederland en België, getuigt van de populariteit van de formule bij prijsbewuste consumenten. De collectie wordt steeds aangepast aan de noden van de consument. Dus de mantra “goed advies, slimme vervanging” heeft vandaag niets aan kracht ingeboet.

Achteraf betalen bij Handyman.nl

Bij Handyman.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Handyman.nl

Bij Handyman.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%