Foot locker achteraf betalen


Achteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Foot Locker

Foot Locker, Inc.Foot Locker werd opgericht in 1860 en is gevestigd in New York. Het werd opgericht als Foot Locker, Inc. in 2001 en is nu een onderdeel van de Foot Locker, Inc. keten. Er wordt schoeisel, kleding en sneakers aangeboden. Foot Locker heeft meer dan 3.400 winkels in 28 landen. De winkels verkopen vaak sportkleding en schoenen, maar ook kleding en andere artikelen. De Foot Locker-keten begon in de jaren 1970 als winkel voor damesschoenen. Sindsdien is de keten uitgebreid met andere koopwaar. De bedrijfskleding van Foot Locker lijkt op het uniform van een scheidsrechter.

Hoe heeft Foot Locker de markt veranderd

In 1963 nam de “FW Woolworth Company” de “Kinney Shoe Corporation” over. In de jaren zestig diversifieerde Kinney naar speciale schoenenwinkels, waaronder Stylco, Susie Casuals en Foot Locker. In de jaren 1970 werden Afterthoughts, Northern Reflections en Champs Sports opgericht. In de jaren tachtig werden Afterthoughts, Northern Reflections en Champs Sports opgericht.

Het idee was dat als een concept in een winkelcentrum mislukte, het bedrijf het snel kon vervangen door een ander. In 1989 probeerde het bedrijf zoveel mogelijk winkels in zoveel mogelijk winkelcentra te vestigen. Men hoopte dat als een concept in een van de megamalls in de Verenigde Staten mislukte, er snel een ander kon worden geïnstalleerd.

In 1988 richtte het bedrijf Athletic Group op in de staat New York, een aparte onderneming met de naam Woolworth Corporation. De Foot Locker-winkels en andere ketens werden in de aankoop opgenomen. Woolworth’s herdoopte zichzelf tot Athletic Group na de overname van Champs Sports.

Achteraf betalen bij Foot Locker

Bij Foot Locker kan je niet op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel jammer om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Gelukkig zijn ze een hele betrouwbare partij waar je ook vooraf gerust kan bestellen.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%