vidaxl achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Happysocks.com

Het begon allemaal onder een bewolkte hemel in het late voorjaar van april in Zweden in 2008. Twee vrienden hadden een visie: vreugde verspreiden door alledaagse voorwerpen om te toveren in kleurrijke ontwerpen. Groot vakmanschap gecombineerd met veel creativiteit. Het Happy Socks Collective perfectioneert het concept.

Hoe heeft Happysocks.com de markt veranderd

Happy Socks sokken gebruiken alleen premium katoen waaraan enkele van de beste stoffen zijn toegevoegd. Door de hoge kwaliteit katoen die wordt gebruikt, zijn de sokken van Happy Socks duurzaam. Extra verstevigde hiel en teen voorkomen dat de Happy Socks snel slijten. Om de kwaliteit te waarborgen, gebruiken we strenge AQL*-tests om de productie goed te keuren. We testen tijdens de productie en verzamelen monsters voor verzending. We gebruiken ook een siliconen reinigingsproces. Hierdoor zitten de Happy Socks beter en krimpen ze niet na het wassen.
 
Happy Socks sokken worden gemaakt in Turkije. Dit doen we in een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar sokken maakt. De panty’s van Happy Socks worden gemaakt in Italië. Italië staat bekend om het produceren van leggings van hoge kwaliteit.
 
In de door Happy Socks geselecteerde fabrieken voldoen arbeids- en veiligheidsomstandigheden aan de internationale arbeidswetten en normen. Om dit te controleren, bezoekt Happy Socks regelmatig fabrieken.
 
Happy Socks worden verkocht in meer dan 70 landen en elk continent over de hele wereld.

Achteraf betalen bij Happysocks.com

Bij Happysocks.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Happysocks.com

Bij Happysocks.com kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%