conrad achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Conrad.nl

Conrad Electronic werd in 1923 in Berlijn opgericht door Max Conrad. In 1946 werd het hoofdkantoor verplaatst naar Hirsau, Beieren. In Nederland werden in de jaren tachtig winkels gevestigd aan de Coolsingel en Boekelo in Rotterdam. Die winkels zijn gesloten vanwege een afnemende interesse in doe-het-zelfartikelen en een trend in de richting van online winkelen. Naast verkopen in winkels richtte de Nederlandse tak van het bedrijf zich volledig op online verkoop.

Conrad.nl is een populaire elektronicawinkel. In deze winkel vind je veel elektronische artikelen, huishoudelijke apparaten en kantoorbenodigdheden. U kunt ook enkele meubels en keukengerei vinden. Conrad.nl is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1987. Het bedrijf biedt haar klanten een online winkelervaring; u kunt artikelen kopen vanuit het comfort van uw eigen huis. Producten die u bij Conrad.nl kunt kopen zijn bijvoorbeeld rekenmachines, magnetrons en camera’s.

Als u bij Conrad.nl bestelt, kunt u achteraf betalen – na ontvangst van uw bestelling. U kunt ervoor kiezen om online te betalen of om een ​​creditcard te gebruiken via de telefoon. Als u ervoor kiest om online te betalen, doe dit dan via de website van Conrad. U moet zich bij hen aanmelden voor een account. Daarnaast heeft u uw factuurnummer, e-mailadres en betalingsgegevens nodig, zoals uw creditcardnummer of bankrekeninggegevens. Zodra u deze informatie bij de hand heeft, kunt u uw factuur online betalen via de website van Conrad.

Conrad stelt zijn klanten ook in staat om hun betalingen te spreiden over een bepaalde periode nadat ze hun goederen hebben ontvangen. U kunt bijvoorbeeld wekelijkse of maandelijkse betalingen doen totdat uw saldo nul is. Dit is handig omdat u hiermee de kosten van dure artikelen eenvoudig kunt opsplitsen in beheersbare betalingen. Zorg er echter voor dat u alleen betaalt voor wat u ontvangt; als er onderdelen ontbreken, neem dan onmiddellijk contact op met Conrad zodat zij u de ontbrekende onderdelen kunnen toesturen.

Bovendien is de website van Conrad gemakkelijk te gebruiken; hiermee kunt u via internetbankieren betalingen doen voor goederen die al op uw adres zijn aangekomen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, maakt u eerst een account aan op de website van Conrad (zoals hierboven vermeld). Maak dan een online bankrekening aan en koppel deze aan je Conrad-account. Daarna, wanneer u uw pakket van Conrad ontvangt, opent u uw online bankrekening en maakt u de betaling van daaruit online over naar de bankrekening van Conrad – net zoals u zou doen met een traditionele bankrekening!

Conrad houdt zijn klanten tevreden met hun royale betalingsmogelijkheden voor goederen die al op uw adres zijn aangekomen. Ze bieden verschillende flexibele betalingsmogelijkheden zodat hun klanten hun betalingen kunnen spreiden of betalen na ontvangst van hun zending. Bovendien maken ze het gemakkelijk om via internetbankieren te betalen zodra de goederen uw voordeur hebben bereikt!

Hoe heeft Conrad.nl de markt veranderd

Auto-accessoires, batterijen, componenten, computers, ontwikkelkits (zoals Arduino en Raspberry Pi), elektronica, gereedschappen, thuistechniek, kabels, meettechniek, modelbouw, modelspoorbaan, multimedia en slimme huishouding Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode.

Achteraf betalen bij Conrad.nl

Bij Conrad.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Conrad.nl

Bij Conrad.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%