converse achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Converse.com

Converse kwam in 1908 op de markt als nieuwe schoenenfabrikant. Opgericht door markies Mills Converse, begonnen ze schoenen op de markt te brengen. De eerste all star werd gelanceerd in 1917. Het lijkt niet op de huidige all star, maar de schoenen zijn al ontworpen voor basketbal.

Hoe heeft Converse.com de markt veranderd

In de jaren 1950 werd het All stars design veranderd naar het design zoals we dat nu kennen. Draag een witte rubberen neus met het logo aan de binnenkant. Daarnaast zitten er aan elke binnenkant van de schoen 2 luchtgaten om zweetvoeten te voorkomen. Naast deze nieuwe wijzigingen werden in de jaren vijftig en zestig ook lagere versies van All Stars uitgebracht om een ​​breder publiek aan te spreken.

In de jaren negentig werd de schoen populair. Dankzij de muziek die ‘grunge’ streamt, zien we steeds meer beroemdheden deze schoenen dragen. In de jaren 2000 wordt het nu gebruikt door jong en oud. De All-Stars kregen een nog grotere boost toen Converse in 2005 werd overgenomen door Nike.

Achteraf betalen bij Converse.com

Bij Converse.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Converse.com

Bij Converse.com kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%