alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Clarks.eu

Laten we beginnen bij 200 jaar geleden toen de broers Cyrus en James Clark de pantoffel van schapenvacht uitvonden – een samensmelting van innovatie en vakmanschap. Het was destijds revolutionair, maar het vormt nog steeds de kern van alles wat we doen. Elk paar schoenen van Clarks begint met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Wat overblijft zijn geavanceerde constructietechnieken, bestaande technologieën en nieuwe materialen. Zo worden schoenen gemaakt voor het moderne leven.

Hoe heeft Clarks.eu de markt veranderd

Vanaf het begin dachten we anders over dingen. Wij doen dingen anders. Van de beroemde pantoffel van Cyrus en James Clark in 1825 tot de eerste schoen die op de voet past; van onze half-size en verschillende wijdte schoenen tot onze iPad-kindervoetmeting; van innovatieve verborgen voetbedden tot 3D-printen. We onderscheiden ons met onze geweldige ideeën.

Achteraf betalen bij Clarks.eu

Bij Clarks.eu kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Clarks.eu

Bij Clarks.eu kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%