Willie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Willie.nl

Willie is een van de grootste online sexshops van Nederland en België, dus je kunt Willie een echte lokale held noemen.
Begonnen in 2010 als pure speler, met een breed scala aan betaalbare merchandise (Willie vibrator en Willie cockring voor € 1), snelle discrete levering en de beste klantenservice met productexperts.

Dit, gecombineerd met onze unieke prijsvergelijker (waarmee we bewijzen dat we de goedkoopste zijn) en een ondeugende PR-campagne leverde ons al snel veel aandacht, prijzen en nominaties op. Zo staan ​​we inmiddels jaarlijks in de top 3 van de branche bij de Shopping Awards en zijn we meerdere keren opgenomen in de Twinkle100-lijst, die de grootste e-commercebedrijven van Nederland op een rijtje zet.

Maar Willy’s is niet zomaar een pornowinkel. Het is een plek om te verkennen, inspiratie op te doen, je seksualiteit te omarmen, advies te krijgen en informatie te vinden. Al deze zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uzelf in bed te halen.

Hoe heeft Willie.nl de markt veranderd

De webshop Willie is vernoemd naar Willie, een feministe uit Den Haag in de jaren zestig (niet naar de vele Willies die hier rondvliegen op de virtuele toonbank). Het open hart van deze openhartige vrouw is wat we doen en waarom we het doen.

Van het ontwikkelen en verkopen van producten die je seksleven spannender, leuker, veiliger of makkelijker maken, tot het verstrekken van informatie en diensten via onze blog, social media kanalen en houseparty’s, we doen het om van jou de beste in bedmensen te maken. Ook vinden we het belangrijk dat je de vrijheid en ruimte ervaart om er op je eigen manier invulling aan te geven, intimiteit is iets persoonlijks en behandelen we met het respect dat het verdient. We bewijzen dat Willie het beste beddengoed is met meer dan 100.000 eerlijke productrecensies van onze klanten.

Achteraf betalen bij Willie.nl

Bij Willie.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Zij hebben op de website een koppeling met Afterpay die tegenwoordig werkt onder de naam Riverty. Je weet dus zeker dat je het product krijgt! Je kan de betaalmethodes van Willie.nl waaronder achteraf betalen hier terugvinden.

Retour Willie.nl

Bij Willie.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Achteraf betalen met Afterpay bij Willie.nl

De wereld gaat een nieuw technologisch tijdperk binnen. De meeste mensen gebruiken nu smartphones of andere elektronische apparaten om goederen en diensten te betalen. Bovendien zijn veel detailhandelaren begonnen met het aanbieden van uitgestelde betalingsopties om rekening te houden met deze verschuiving in bestedingspatroon. Een populair systeem voor uitgestelde betaling heet Afterpay. Het is een handige manier voor klanten om te kopen wat ze willen, zonder zich zorgen te hoeven maken over bestedingslimieten of kredietcontroles.

Afterpay is een optie voor uitgestelde betaling die door veel winkeliers wordt aangeboden. Met de service kunnen klanten de betaling uitstellen totdat ze hun volgende salaris ontvangen. Om gebruik te kunnen maken van Afterpay moeten klanten een account aanmaken en daar een creditcard aan koppelen. Vervolgens selecteren ze het artikel dat ze willen en de gewenste hoeveelheid. Vervolgens berekent Afterpay de totaalprijs en splitst deze op in vier gelijke betalingen over de komende zes weken. Zodra de klant deze voorwaarden accepteert, verzendt de winkelier het artikel meteen. Daarna worden de betalingstermijnen wekelijks automatisch van de creditcard van de klant afgeschreven totdat het saldo volledig is betaald.

Afterpay maakt het voor klanten gemakkelijk om te kiezen wat ze kopen en hoeveel ze uitgeven. Iemand met beperkte middelen kan er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts één goedkoop item te kopen in plaats van meerdere duurdere items. Aan de andere kant kan een enthousiaste shopper meerdere dure goederen inslaan zonder zich zorgen te hoeven maken over te hoge uitgaven. Bovendien stelt Afterpay klanten in staat nieuwe merken en producten uit te proberen zonder zich er meteen aan te binden. Dit systeem is gunstig voor zowel shoppers als winkeliers, omdat klanten vrij zijn om te experimenteren met nieuwe producten, terwijl winkels de verkoop kunnen verhogen door gemakkelijke toegang tot aankopen met een laag risico.

Sommige winkeliers kiezen ervoor om Afterpay niet aan te bieden omdat ze bang zijn verkoop te verliezen via uitgestelde betalingen. Willie.nl, een grote online retailer in Nederland, heeft echter ontdekt dat dit voor hen niet het geval is. Het aanbieden van Afterpay heeft de omzet zelfs met 12 procent verhoogd in vergelijking met winkels die de service niet gebruiken. Dit komt doordat een groot aantal Afterpay-gebruikers meerdere items tegelijk koopt, iets wat deze klanten niet zouden doen als hun budget beperkt was tot één aankoop tegelijk. Door Afterpay als optie aan te bieden, heeft Willie bekendheid gekregen onder prijsbewuste shoppers die bereid zijn meerdere kleine aankopen tegelijk te doen als het hen later geld bespaart.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%