Beddnereus achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Beddenreus.nl

Het bedrijf nam in 1981 twee vestigingen over om bedden te verkopen. In 1995 leidde de behoefte aan meer kapitaal oprichters Pieter en Marc Diks ertoe Beter Bed uit te breiden. CVC Capital Partners investeerde enkele miljoenen guldens in ruil voor een door Retailnet afgewezen akkoord. De deal van CVC omvatte een aandeel van 21% in Retailnet dat eigendom is van het bedrijf.

Beter Bed openbaar uitgebracht in december 1996 na meer dan een jaar privé te zijn geweest. Er werden vier miljoen aandelen geplaatst, waarvan 400.000 nieuwe aandelen. CVC en het Algemeen Beursintroleiding Fonds boden al hun aandelen aan private equity investeerders aan in ruil voor al hun aandelen. De directie van Beter Bed heeft 20% van haar belang aan het publiek aangeboden. De baten uit de verkoop van het bedrijf bedroegen 125 miljoen euro, waarvan circa 11 miljoen naar Beter Bed en de overige 91 miljoen euro naar de verkopende aandeelhouders. CVC zou voor zijn aandeel in het bedrijf naar schatting 21 miljoen euro verdienen. In 1995 bedroeg de jaaromzet van Beter Bed 85 miljoen euro, met ruim 800 medewerkers en 52 vestigingen.

Mattraces Concord had ongeveer 1000 winkels in zijn drie dochterondernemingen, Duits, Oostenrijks en Zwitsers. In 2018 kondigde het bedrijf aan dat 176 van deze winkels zouden worden gesloten vanwege slechte prestaties. Dit kostte het bedrijf $ 8 miljoen in eenmalige kosten. In hetzelfde jaar verkocht Beter Bed peer Evolución del Descanso de Spaanse winkelketen El Gigante del Colchón. Per 1 november 2018 zijn de 42 vestigingen en alle medewerkers overgedragen aan de koper. In 2019 kocht de Aziatische private equity-investeerder Magical Honor Limited Matratzen Concord van de Duitse dochteronderneming voor 5 miljoen euro.

Hoe heeft Beddenreus.nl de markt veranderd

De jaaromzet van Beter Bed wordt geschat op zo’n 200 miljoen euro, maar was in 2018 bijna verdubbeld. In 2012 werden extra lasten van 7,5 miljoen euro opgelegd door bijkomende reorganisatiekosten en verminderde activiteit in Spanje. In 2013 werd de winst gedrukt door lasten in verband met de vereenvoudiging van de Benelux-portfolio en winkelsluitingen in Spanje. In de Benelux zouden een Sleep Hen en Matrassen Concord formules geen geld meer kosten. Hun bijbehorende winst is ongeveer $ 14 miljoen. Het bedrijf leed in 2018 een aanzienlijk verlies als gevolg van kosten van € 7,6 miljoen in verband met de herstructurering van Matratzen Concord en extra kosten in verband met de verkoop van hun bedrijf in Spanje. Bovendien daalden hun inkomsten in 2019 omdat ze al hun buitenlandse activiteiten vóór het einde van het jaar verkochten.

Achteraf betalen bij Beddenreus.nl

Bij Beddenreus.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen.Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Je kan dus achteraf betalen bij Beddenreus met Klarna. Dat is een variant die heel prettig werkt en je kan bij hen in 3 delen betalen. Doe er dus je voordeel mee. Je kan de betaalvormen die zij bij Beddenreus accepteren vinden op de volgende pagina

Retour Beddenreus.nl

Bij Beddenreus.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%