Beddnereus achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Beddenreus.nl

Het bedrijf nam in 1981 twee vestigingen over om bedden te verkopen. In 1995 leidde de behoefte aan meer kapitaal oprichters Pieter en Marc Diks ertoe Beter Bed uit te breiden. CVC Capital Partners investeerde enkele miljoenen guldens in ruil voor een door Retailnet afgewezen akkoord. De deal van CVC omvatte een aandeel van 21% in Retailnet dat eigendom is van het bedrijf.

Mattraces Concord had ongeveer 1000 winkels in zijn drie dochterondernemingen, Duits, Oostenrijks en Zwitsers. In 2018 kondigde het bedrijf aan dat 176 van deze winkels zouden worden gesloten vanwege slechte prestaties. Dit kostte het bedrijf $ 8 miljoen in eenmalige kosten. In hetzelfde jaar verkocht Beter Bed peer Evolución del Descanso de Spaanse winkelketen El Gigante del Colchón. Per 1 november 2018 zijn de 42 vestigingen en alle medewerkers overgedragen aan de koper. In 2019 kocht de Aziatische private equity-investeerder Magical Honor Limited Matratzen Concord van de Duitse dochteronderneming voor 5 miljoen euro.

Hoe heeft Beddenreus.nl de markt veranderd

De jaaromzet van Beter Bed wordt geschat op zo’n 200 miljoen euro, maar was in 2018 bijna verdubbeld. In 2012 werden extra lasten van 7,5 miljoen euro opgelegd door bijkomende reorganisatiekosten en verminderde activiteit in Spanje. In 2013 werd de winst gedrukt door lasten in verband met de vereenvoudiging van de Benelux-portfolio en winkelsluitingen in Spanje. In de Benelux zouden een Sleep Hen en Matrassen Concord formules geen geld meer kosten. Hun bijbehorende winst is ongeveer $ 14 miljoen. Het bedrijf leed in 2018 een aanzienlijk verlies als gevolg van kosten van € 7,6 miljoen in verband met de herstructurering van Matratzen Concord en extra kosten in verband met de verkoop van hun bedrijf in Spanje. Bovendien daalden hun inkomsten in 2019 omdat ze al hun buitenlandse activiteiten vóór het einde van het jaar verkochten.

Achteraf betalen bij Beddenreus

Een goede nachtrust is voor iedereen veel waard. Beddenreus verzorgt al 25 jaar de beste bedden voor een scherpe prijs. Van boxsprings tot slaapkamer meubelen en van hoeslakens tot kussens, Beddenreus heeft het allemaal. De winkel is onderdeel van Beter Bed, dit is de marktleider in Nederland op het gebied van slaapartikelen. 

Beddenreus beschikt over meer dan 30 winkels in heel Nederland waarin meer dan 100 medewerkers werkzaam zijn. In de winkels kan je je laten inspireren door alle overzichtelijk getoonde producten en de ideeën van de vele medewerkers. Ze hebben ook een webshop waar ze al hun producten aanbieden. De webshop van Beddenreus biedt diverse manieren aan om als klant af te rekenen en de mogelijkheid om achteraf te betalen kan daarin natuurlijk niet onderbreken. 

Betalingsmogelijkheden bij Beddenreus

Betalen is heel eenvoudig én veilig bij Beddenreus. Bij een online aankoop heb je de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Hieronder vallen iDEAL, Mastercard, PayPal en ook Klarna. Bij Klarna kan je kiezen uit twee betalingsmogelijkheden.

Shop nu. Betaal later via Klarna

Achteraf betalen is de laatste tijd erg gemakkelijk geworden. Klarna biedt hier mogelijkheden voor. Als eerste bieden ze de mogelijkheid om alles achteraf te betalen in één keer. Wanneer je met Klarna betaalt heb je 30 dagen de tijd om na de verzending van je product(en) het aankoopbedrag te betalen. Als je tijdig betaalt, brengen ze geen kosten in rekening. Daarnaast rekent Beddenreus geen transactiekosten voor achteraf betalen wat het nog aantrekkelijker maakt!

Het achteraf betalen met Klarna werkt als volgt. Je voegt je product(en) toe aan je winkelmandje en selecteert ‘Klarna’ bij het afrekenen. Via de app kan je met je telefoon inloggen bij Klarna met behulp van je face ID of vingerafdruk. Of je gaat naar de website en vult daar je gegevens in. Het is wel een vereiste om een account te hebben bij Klarna zelf. Wanneer je jouw aankoop binnen hebt kan je deze houden of retour sturen. Als je deze retour stuurt kan je de betaling op pauze zetten door in je account aan te geven wat je terugstuurt. Hiervoor moet je bij Beddenreus ook binnen 14 dagen een persoonlijk retourformulier invullen en in het pakket toevoegen. Wanneer Beddenreus de retour binnen heeft gekregen komt de rekening deels of volledig te vervallen. 

Verder heeft Klarna een handige functie zodat je de rekening niet vergeet te betalen. Je kan namelijk notificaties aanzetten in de Klarna app zodat je de uiterste betaaldatum niet vergeet.

Shop nu. Betaal in 3 delen met Klarna

Klarna heeft nu nog een mogelijkheid om achteraf te betalen, namelijk betalen in 3 delen. Betaal in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente. Hierbij is het mogelijk om je bestelling in 3 gelijke delen te betalen. Er wordt elke 30 dagen automatisch hetzelfde bedrag afgeschreven van de gekoppelde bankrekening of geregistreerde creditcard. Deze bankrekening of creditcard kan je selecteren in de Klarna app. Echter kun je de datums waarop het bedrag wordt afgeschreven niet zelf wijzigen. 

Bij het afrekenen kan je net zoals bij ‘Betaal later via Klarna’ de mogelijkheid selecteren om nu ‘Betaal in 3 delen’ aan te vinken. Je kan deze methode alleen selecteren als het aankoopbedrag minimaal €35 is. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht als je kiest voor deze betaalmethode. 

Wanneer je bestelling verstuurd is door Beddenreus, ontvang je van Klarna zelf een e-mail waarin de data staan van de geplande afschrijvingen. De eerste betaling zal dan ook worden afgeschreven van jouw rekening.

Samenvattend, denkt Beddenreus dus mee met hun klanten. Het kan voordelig zijn voor de klant om met Klarna te betalen. Om dus achteraf te betalen of zelfs in 3 delen, en hier denkt Beddenreus graag in mee. Dit beïnvloedt de klantbeleving ook in zijn voordeel. 

Retour Beddenreus.nl

Bij Beddenreus.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%