the body shop achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Thebodyshop.com

The Body Shop werd in 1976 opgericht door Anita Roddick. De lerares was de dochter van een Italiaanse immigrant die net was teruggekeerd van een wereldreis en getrouwd was met de Schotse Gordon Roddick. Het stel, dat twee dochters heeft, probeerde zo ongeveer alles, zonder succes. Toen ze in een tijdschrift las dat actrice Julie Christie haar eigen schoonheidsproducten maakte, begon ze hetzelfde te doen aan haar keukentafel in Brighton. De kennis die ze tijdens haar reizen heeft opgedaan, past ze toe bij het benaderen van vrouwen.

Hoe heeft Thebodyshop.com de markt veranderd

Speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen en barbecue-artikelen behoren tot de klassieke it-producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode. Volgens het bedrijf zal Alternate volgend jaar, wanneer het 30 jaar bestaat, te maken krijgen met problemen in verband met de beschikbaarheid van producten en het omschakelingsgedrag van de consument. Ondanks de uitdagingen gelooft ceo Carsten Kellmann dat zijn bedrijf goed gepositioneerd is om ze aan te kunnen.

Achteraf betalen bij Thebodyshop.com

Bij Thebodyshop.com kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Thebodyshop.com

Bij Thebodyshop.com kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%