dekbed-discounter achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Dekbed-Discounter.nl

Voor het eerst in haar geschiedenis behaalde Dekbed Discounter  meer dan een 100 miljoen euro omzet. Ook de winst nam toe. Dekbed Discounter kon met name de door de pandemie veroorzaakte lock-outs opvangen, meldt het bedrijf in een persbericht. Dit compenseerde ruimschoots de vertraagde commerciële activiteit (vanwege geannuleerde of uitgestelde investeringen). Dekbed-Discounter is opgericht door Niels Verwij.

Hoe heeft Dekbed-Discounter.nl de markt veranderd

Dekbed, Beddengoed, Kussens en bedden-artikelen behoren tot de klassieke nummer 1 producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode. 

Achteraf betalen bij Dekbed-Discounter.nl

Bij Dekbed-discounter.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Dekbed-Discounter.nl

Bij Dekbed-Discounter.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%