travelbags achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Travelbags.nl

Travelbags is de grootste online koffers en tassen specialist. Hier kunnen klanten alles vinden wat ze nodig hebben om te reizen, ongeacht de bestemming. Of je nu naar school, werk of een verre reis gaat: je vindt het bij Travelbags!
 
De familie lanceerde de website Travelbags.nl in 2008, een jaar nadat Jannie Horstra een succesvolle reistassenboetiek opende in het centrum van Hardenberg. Wat in 2008 begon als een garage is uitgegroeid tot een online winkel met een keuze uit meer dan 20.000 artikelen van meer dan 100 topmerken. Naast de webshop zijn er 3 fysieke winkels in Deventer, Hardenberg en Zwolle.
 

Hoe heeft Travelbags.nl de markt veranderd

Handtassen, Koffers, Travels artikelen behoren tot de klassieke nummer 1 producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode. 

Achteraf betalen bij Travelsbags.nl

Bij Travelbags.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Travelbags.nl

Bij Travelbags.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%