emma sleep achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Emma-sleep.nl

The Sleep Company is in 2013 in Duitsland opgericht door Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller met als doel de beste matrassen te ontwikkelen voor bijna elke lichaamslengte en slaaptype, ontworpen met hoogwaardige materialen. Alleen zo creëer je de perfecte balans tussen goede ondersteuning en comfort zodat iedereen kan genieten van een goede nachtrust! Emma’s Sleep doel is om het beste in je wakker te maken en je te helpen de beste versie van jezelf te zijn door je slaap te verbeteren.

Hoe heeft Emma-sleep.nl de markt veranderd

Emma is ’s werelds grootste direct-to-consumer slaapmerk, actief in meer dan 30 landen. In 2021 behaalde Emma een omzet van 645 miljoen euro ($731 miljoen), een stijging van 59% ten opzichte van het voorgaande jaar. De producten van Emma hebben voortdurend prijzen gewonnen van bekende testorganisaties zoals de Consumentenbond en hebben meer dan 75 productprijzen gewonnen – waarmee Emma het meest bekroonde matrassenbedrijf van Europa is.

Achteraf betalen bij Emma-sleep.nl

Bij Emma-sleep.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%