g-star achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van G-Star

In de afgelopen tien jaar is G-Star gegroeid van niets naar 200 miljoen gulden omzet, dankzij stoere denim geïnspireerd op functionele werkkleding, kwaliteit en hoge prijzen. G-Star is populair in zowel Amsterdam als Tokio. Het is hip, maar ook down-to-earth. We laten ons niet misleiden door dunne successen of door hypermodieuze volatiliteit.

Hoe heeft G-star de markt veranderd

G-Star wil een merk zijn en niet slechts een naam, zegt Jos van Tilburg, directeur van het bedrijf. Het gevaar is dat als je bedrijf een cultstatus heeft, mensen je naam niet onthouden. Daarom willen we niet in een hokje gestopt worden. Op dezelfde manier wil je niet in een hokje geplaatst worden als een grunge bedrijf. Als uw bedrijf niet succesvol is, heeft het er baat bij geassocieerd te worden met zo’n populaire trend. Als u een duurzaam merk wilt creëren, moet u iets creëren dat verder gaat dan uw naam.

Daarom hebben we de slogan ‘G-Star, no image, just the product’ bedacht. Wij beschouwen onszelf als een raw denim merk. Daarom is zijn kantoor een strak grijs gebouw met strakke meubels, houten vloeren en stalen trappen langs de A2 in Amsterdam-Zuidoost. Hoewel van Tilburg zelf een zuinige en rechtlijnige man is, richtte hij zijn kantoor in met grijs tapijt en donkerrode deuren. ‘Toen we het kochten, hebben we het meteen veranderd en persoonlijkheid gegeven. Het was zo’n dertien-in-een-dozijn leasekantoor met grijs tapijt en donkerrode deuren. Niets voor ons, echt niet. We hebben het echter meteen veranderd, waardoor het karakter kreeg.’

De productie van G-Star vindt plaats in India, waar Fibre and Fabrics International en dochteronderneming Jeans Knit hun hoofdkantoor hebben. In 2006 zouden werknemers van onderaannemers van G-Star onder erbarmelijke omstandigheden hebben gewerkt. Eind 2007 kondigde G-Star aan niet langer met deze bedrijven samen te werken. De Schone Kleren Kampagne was opgetogen over de resultaten, maar vreesde voor de toekomst van de arbeiders die nu werkloos zouden worden. De samenwerking met Fibre and Fabrics International en Jeans Knit werd volgens G-Star eind januari 2008 hersteld.

Achteraf betalen bij G-star

Bij G-star kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%