plantje achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Plantje.nl

Plantje.nl is in 2011 opgericht als eenmanszaak. Het was in die tijd ongebruikelijk om planten online te bestellen en Plantje.nl was een van de eerste bedrijven die deze service aanbood. Natuurlijk is er veel veranderd sinds 2011. Planten bestellen is bijna net zo gewoon als het bestellen van kleding. Plantje.nl heeft vanaf het begin het proces van online planten bestellen en bezorgen doorlopen. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van topkwekers opgebouwd en onze manier van verpakken en verzenden geperfectioneerd. En een eenmanszaak? Nu is er een enorm team plantenliefhebbers ontstaan!

Hoe heeft Plantje.nl de markt veranderd

Plantje.nl heeft een groot assortiment planten in diverse bladsoorten en potmaten. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle kamerplanten voor je woonkamer, bijzondere planten voor je slaapkamer of een complete plantenbak om je hele huis mee op te fleuren. Onze specialiteit? plantenbak. Ideaal als je een groene sfeer in huis wilt halen. Of het nu gaat om een ​​miniplantje, een luchtzuiverende plant of een verrassingsplantje. Ook handig: omdat je meerdere planten in één doos koopt, zijn deze planten extra voordelig. Als u op zoek bent naar een specifieke plantensoort, kunt u altijd bladeren door onze categorieën kamerplanten. Hier vind je zowel populaire groene potplanten, kantoorplanten en luchtzuiverende potplanten als zeldzame planten.

Achteraf betalen bij Plantje.nl

Bij Plantje.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Plantje.nl

Bij Plantje.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%