blokker

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Blokker.nl

Blokker is een van de weinige Nederlandse winkelketens waarvan de geschiedenis zo lang teruggaat als Blokker. Al meer dan 120 jaar fungeert dit bedrijf als dé Nederlandse leverancier van huishoudelijke artikelen en cadeaus. De honderden Blokker-winkels zijn inmiddels door het hele land te vinden, waardoor het moeilijk voor te stellen is dat de keten begon met slechts één locatie.

Hoe heeft Blokker.nl de markt veranderd

In 1896 opende Jacob Blokker aan Breed 22 in Hoorn zijn eerste Blokker-winkel met betaalbare metaal- en houtwaren. Destijds opende de 22-jarige Jacob Blokker de winkel (link is extern). Jacob verkocht eerder landbouwwerktuigen op de markten van Purmerend en Hoorn. De winkel bleek zo populair dat hij na enkele jaren kon uitbreiden naar een winkelpand. Boeren kochten hun gereedschap traditioneel op de markt of bij lokale smeden. In tegenstelling tot de markt, waar onderhandelen nog gebruikelijk was, bood Jacob een groot assortiment landbouwbenodigdheden aan tegen vaste lage prijzen. Zijn zaak werd steeds drukker, waardoor hij ook schoonmaakartikelen en keukengerei in zijn voorraad kon opnemen. Als gevolg daarvan kwamen er huisvrouwen bij zijn vaste klantenkring.

Achteraf betalen bij Blokker.nl

Bij Blokker.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%