Hoe werkt Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op één adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Hoe u uw online aankopen betaalt met Klarna, Afterpay en Billink: de voordelen, nadelen en lessen die ik heb geleerd

afterpay achteraf betalen

Sluit u aan bij de duizenden consumenten die overstappen op e-commerce en creditcardbetalingen om hun aankopen te betalen. Het gemak van online winkelen, lagere prijzen en zo ongeveer alles met een scherm hebben consumenten tot deze nieuwe manier van kopen aangezet. Maar niet iedereen voelt zich op zijn gemak bij het gebruik van zijn bankrekening of creditcard om dingen te kopen. Daarom zijn er andere betaalmethoden beschikbaar. Met deze betalingsgateways kunt u uw bankpas of specifieke prepaidkaart gebruiken om online op te slaan. Na het lezen van dit artikel weet je welke het beste bij je past en wat de risico’s zijn als je voor die optie kiest.

Wat is een betalingsgateway?

Een payment gateway is een bedrijf dat consumenten in staat stelt om online aankopen te doen met een debetkaart of een specifieke prepaidkaart. Zo gebruikt u niet uw bankrekening of creditcard. Sommige payment gateways worden beheerd door grote financiële instellingen zoals Visa en Mastercard, terwijl andere worden beheerd door betalingsbedrijven zoals PayPal en NetSpend. Je kunt uitzoeken welke payment gateway voor jou geschikt is door wat onderzoek te doen of rond te vragen.

Welke betaalgateways zijn beschikbaar?

De populairste betaalgateways en hun functies zijn als volgt: Een populaire betalingsgateway waarmee u een VISA-kaart of een specifieke prepaidkaart kunt gebruiken om online aankopen te betalen. Ze bieden verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder creditcard en bankoverschrijving. Een betaalgateway waarmee u een VISA-kaart of een specifieke prepaidkaart kunt gebruiken om online aankopen te betalen. Ze bieden verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder creditcard en bankoverschrijving. Een populaire betalingsgateway waarmee u met een Mastercard of specifieke prepaidkaart online aankopen kunt betalen. Ze bieden verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder creditcard en bankoverschrijving.

Hoe betaalt u uw online aankopen met Klarna, Afterpay en Billink?

Een goede manier om na te denken over betalen met een betaalgateway is om je voor te stellen dat je een cadeaukaart of debetkaart gebruikt om je online aankopen te betalen. Selecteer eerst de betaalmethode die u wilt gebruiken om uw producten te betalen. Vervolgens voert u het e-mailadres in waarmee u inlogt op uw online account. Ten slotte selecteert u hoeveel u wilt kopen en klikt u op “Uitchecken”. Deze stappen zijn precies hetzelfde als u ervoor kiest om met een betalingsgateway te betalen. De specifieke kaarten die u gebruikt, hangen echter af van de betalingsmethode die u selecteert.

Hoe werkt retourneren bij Afterpay?

Veel online winkelplatforms bieden een handige betaalmethode aan die ‘retourneren zonder kwitantie’ wordt genoemd. Hiermee kunt u iets retourneren zonder de originele rekening af te drukken. Veel klanten gebruiken deze functie om online te winkelen; er zijn echter enkele dingen die u moet weten over het gebruik van deze functie.

Het bedrijf waar u koopt, is nog steeds verantwoordelijk voor de rekeningen van uw eerste maand, zelfs als u iets na de eerste maand retourneert. Dit komt omdat Afterpay vereist dat je je rekening betaalt binnen een bepaald tijdsbestek vanaf het moment dat je je aanmeldde. Als u uw rekening niet binnen deze termijn betaalt, annuleert het bedrijf uw lidmaatschap. Op deze manier ontslaat het terugzenden van iets het bedrijf niet van hun verantwoordelijkheid. Een ander ding om te overwegen is dat als u uw service na de eerste maand opzegt, het bedrijf nog steeds verantwoordelijk is voor de rekening van de eerste maand. Dit komt omdat Afterpay vereist dat je je rekening betaalt binnen een bepaald tijdsbestek vanaf het moment dat je je aanmeldde. Als u uw rekening niet binnen deze termijn betaalt, annuleert het bedrijf uw lidmaatschap. Op deze manier ontslaat het annuleren van uw service het bedrijf niet van hun verantwoordelijkheid.

Retourneren zonder ontvangstbewijs is een geweldige manier om met korting te krijgen wat u hebt gekocht; er zijn echter enkele dingen waarmee u rekening moet houden als u besluit het te gebruiken. Annulering na de eerste maand ontslaat het bedrijf van zijn verantwoordelijkheid; maar als je niet binnen 10 dagen na aanmelding bij Afterpay betaalt, wordt je lidmaatschap opgezegd. Voordat u een service zoals Afterpay gebruikt, moet u er in wezen voor zorgen dat ze retouren en annuleren toestaan ​​voordat de eerste maand voor u werkt!

Retourneren bij Klarna hoe werkt dat?

Retourneren is een service die wordt aangeboden door het online winkelplatform Klarna. Hiermee kunt u een artikel terugsturen naar de winkel voor een terugbetaling zonder er opnieuw voor te betalen. Het idee is om het retourneren voor zowel de retailer als de klant gemakkelijker te maken. Om retourneren te gebruiken, moet u zich registreren voor een account bij Klarna. Daarna kun je alles wat je wilt terugsturen naar een Klarna-winkel en je geld terugkrijgen.

Als je een bestelling plaatst met retourzending, moet je eerst de goederen betalen. Als de winkelier uw creditcard niet heeft geregistreerd, zal hij waarschijnlijk om extra betaling vragen voordat hij uw retourzending verzendt. Elke retailer heeft zijn eigen voorwaarden als het gaat om het retourneren van artikelen. Sommige retailers laten je bijvoorbeeld op elk gewenst moment artikelen retourneren, terwijl anderen strikte tijdlijnen hebben om dit te doen. Ongeacht het tijdsbestek, als je geen problemen hebt met een artikel na gebruik van het retourbeleid, hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice om een ​​retourzending te starten.

Zodra je je retourzending hebt ontvangen, moet je bewijzen tegen Klarna dat je je geld al hebt uitgegeven. Om dit te doen, opent u het artikel en bevestigt u dat alle labels van de fabrikant zijn verwijderd en dat het artikel in perfecte staat verkeert. Je moet ook alle accessoires of onderdelen die bij het artikel zijn geleverd verwijderen en vervangen door je eigen accessoires voordat je het terugstuurt naar Klarna. Als er iets beschadigd is of ontbreekt bij je retourzending, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice en dien een claim in bij je bank. Als u dit doet, kunt u ervoor zorgen dat uw retourzending snel en nauwkeurig wordt verwerkt. Klarna kan hun beleid op elk moment wijzigen en u meer in rekening brengen voor het retourneren van een artikel. Ze kunnen ook weigeren om je aankoop volledig terug te betalen als er iets misgaat tijdens de levering. In deze gevallen is er meestal geen ander verhaal dan het indienen van een klacht bij het Zweedse consumentenbureau (handelsverkansregisterna). Er is echter hoop; in 2014 ontving een klant 14 miljoen kroon ($ 2 miljoen) ter compensatie na het indienen van een klacht tegen Klarna met betrekking tot het retourneren van defecte producten.

Retourneren is een geweldige manier voor zowel klanten als retailers om terugbetalingen probleemloos te beheren. Het is echter niet onfeilbaar en kan op elk moment veranderen naar goeddunken van Klarna. Overweeg een artikel terug te sturen als je het niet hebt gebruikt of als er iets niet in orde is voordat je contact opneemt met de klantenservice met je claimnummer.

Klarna achteraf betalen

De voordelen van een betalingsgateway

– Gemak: In plaats van uw bankrekening of creditcard te gebruiken, kunt u met een betaalgateway een debetkaart of een specifieke prepaidkaart gebruiken. Zo hoeft u uw creditcardgegevens niet door te geven aan online verkopers. – Minder risico: Net als bij het gebruik van een cadeaukaart voor online aankopen, geeft u uw creditcardgegevens niet door aan de winkelier. Dat betekent dat als er iets misgaat met de transactie, u niet verantwoordelijk bent voor het verloren geld. – Geen geschud: Creditcardmaatschappijen brengen handelaren 2% en banken ongeveer 1% in rekening wanneer u met uw kaart veegt. Dit kan oplopen als u meerdere kaarten gebruikt of een kaart met hoge kosten. Een betalingsgateway brengt echter alleen het bedrag in rekening dat u voor elke aankoop betaalt. – Gemak: Creditcards zijn ook een handige betaalmethode voor online aankopen. Daarom accepteren de meeste online winkels alleen deze. – Geen papierwerk: Een ander gemak van creditcards is dat u geen papierwerk hoeft te ondertekenen bij het openen van een nieuwe bankrekening. Dit betekent dat u uw echtgenoot of kinderen niet bij dat proces hoeft te betrekken.

Nadelen van het gebruik van een betalingsgateway

– Kosten: De kosten van het gebruik van een betaalgateway hangen af van de betaalmethode die je kiest. Zo is het gebruik van een specifieke prepaidkaart zoals Amazon of Google meestal gratis. Het gebruik van een creditcard kan echter 3 dollar of meer kosten. – Gedoe: Het gebruik van een betalingsgateway is een gedoe. U moet een specifieke kaart vinden, deze veilig bewaren en beheren in een aparte portemonnee, net als een creditcard. – Complexiteit: Deze optie is het beste voor wie de zaken graag eenvoudig houdt. Als u meer wilt weten over e-commerce, bankrekening of creditcardbetalingen, kunt u het beste vasthouden aan de eenvoudige betaalmethode met een betaalgateway. – Geen controle: Het belangrijkste nadeel van het gebruik van een payment gateway is uw controle over de transactie. Als er iets fout gaat, kun je de betaling niet ongedaan maken. Dat betekent dat je overgeleverd bent aan de genade van de payment gateway.

Samenvatting

Als het gaat om het betalen van online aankopen, geven sommige consumenten de voorkeur aan debetkaarten en cadeaukaarten, omdat ze vermijden dat ze hun creditcardgegevens vrijgeven. Deze methoden zijn riskanter en kosten meer geld. Creditcards zijn de populairste vorm van online betalen. Creditcardmaatschappijen brengen handelaren 2% en banken ongeveer 1% in rekening wanneer u met uw kaart veegt. Bij betaalgateways gebruikt u een specifieke kaart en betaalt u een vast bedrag. Dit is meestal goedkoper dan creditcards, maar gaat gepaard met minder controle.

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!