Mollie Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op één adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Hoe Mollie.nl te gebruiken: wat het is en hoe het werkt

mollie
Wat doet Mollie?

Mollie is een van de 17 incasserende Payment Service Providers van Nederland. Wat voor online betaalsysteem u ook nodig heeft, Mollie kan u helpen. De diensten van het bedrijf voor iDEAL, creditcards, sepa automatische incasso, Bancontact (België), Sofort (Duitsland), Cartasi (Italië), EPS (Oostenrijk) en creditcardverwerking zijn allemaal populair. Mollie ondersteunt ook Apple Pay, met 50.000+ handelaren op zijn rooster. Het bedrijf zegt dat het flexibele service en transparantie biedt, en vele soorten transacties verwerkt.

Mollie hanteert het laagste iDEAL tarief van Nederland.

Het standaardtarief is €0,29 per transactie. U hoeft geen opstartkosten of andere maandelijkse kosten te betalen. Voor Bancontact geldt een vast tarief van €0,39. Er zijn geen bijkomende opstartkosten of andere kosten. U kunt binnen enkele minuten live zijn.

U heeft een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een kopie van een bankafschrift, paspoort of ID-kaart en een eerste betaling nodig. Dit kunt u geheel online doen. De betaalmethode “terugkerend” is goed voor bedrijven die terugkerende (abonnements)betalingen of opwaarderingen willen doen. Dit kan via iDEAL, creditcard, Bancontact of Sofort. Bovendien zijn er geen handtekeningen en machtigingen op papier nodig.

Met Mollie kunt u uw betalingen bijhouden via het real-time online dashboard. Dit werkt ook goed met uw smartphone. U maakt uw administratieve procedures sneller. Bovendien zijn er directe koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s. Er zijn geen problemen met financiering of opname. Mollie is PCI DSS gecertificeerd en staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Met het online betaalsysteem van Mollie kunt u betalingen ontvangen via internet, bijvoorbeeld via een website, webwinkel of via digitale kennisproducten. Mollie richt zich op het betalingsproces en zoekt samenwerkingsverbanden met bedrijven die Mollie integreren in hun software. Dit maakt Mollie een betalingsspecialist, maar ze kunnen nog steeds meerdere diensten aanbieden als ze diensten toevoegen aan andere serviceproviders. Het doel is om voor elke partner naadloze integraties te bouwen die met slechts een paar klikken kunnen worden gebruikt.

Onze betaaloplossingen zijn ontwikkeld bovenop het betaalplatform van Mollie. Mollie biedt een ijzersterke infrastructuur om betalingen snel en veilig te verwerken. Hiervoor rekenen ze een klein percentage van elke betaling. Wij koppelen uw betaaloplossing gratis aan Mollie en controleren alle benodigde documenten. Hierdoor kun je zorgeloos volop genieten van de online betaaloplossing.

Mollie is een betaaldienstverlener die ervoor zorgt dat jouw webwinkel transacties kan ontvangen. Uw klanten kunnen hun aankopen betalen en u ontvangt het geld later op uw rekening. Mollie is een van de bekendste betalingsdienstaanbieders van Nederland. In dit artikel lees je meer over de features, voor- en nadelen van deze PSP.

Mollie is een veilig en gebruiksvriendelijk platform.

Mollie’s chief executive, Adriaan Mol, zei dat Mollie de afgelopen jaren snel is gegroeid en dat zal blijven doen. Met het hoofdkantoor in Amsterdam, met kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, werken hier ongeveer 500 medewerkers. De strategie is gericht op een persoonlijke benadering van elke klant, die ernaar streeft zijn product zo eenvoudig mogelijk te maken. Door elke ondernemer een brede, eenvoudige tool te bieden, heeft Molly haar bedrijf snel zien groeien en concurreren met bedrijven als Adyen en Stripe. Niet slecht voor een kleine organisatie begonnen in een zolderkamer bij Mol, die toen 16 was!

Ik gebruik het zelf en het werkt geweldig, dus met deze afbeeldingen geef ik je de mogelijkheid om een ​​gratis e-boek van IMU te downloaden, of ga gewoon naar de website om de huidige prijs te zien. Ik weet dat IMU regelmatig kortingen geeft op hun online bedrijfssoftware, dus als je geluk hebt en je krijgt toegang tot mijn artikelen tijdens de kortingsperiode, kun je extra gaan betalen met Mollie en Plug & Pay! 😀

“De samenwerking met Mollie is relatief nieuw (2018), maar een van de meest innovatieve. Onze merken passen goed bij elkaar en Mollie en Klarna hebben een duidelijke afstemming in visie, groeiambitie en bedrijfscultuur. Meerdere landen werken goed samen, en met Mollie de eerste zijn die een nieuwe markt betreedt (voor Klarna) was een makkie. Op het gebied van productontwikkeling komen er dit jaar ook een aantal echt coole functies, “zei Klarna Head of Partnerships Nederland en België Jasper Scheffer.

Tarieven:

BETAALMETHODE EENMALIGE OF
MAANDELIJKSE
KOSTEN
KOSTEN PER TRANSACTIE TOELICHTING
iDEAL geen € 0,29 per transactie speciaal actie tarief en scherpste in de markt!
MasterCard en Visa geen – € 0,25 + 1,8% (EU cards)
– € 0,25 + 2,8% (business en non EU cards)
Speciaal actietarief
Goedkoopste
op de markt!
Bancontact geen Vaste Prijs van € 0,39 of
€ 0,25 en 1,5%
Belgische variant
van iDEAL en
voordeligste tarief in NL
KBC
Belfius
ING Pay
betaalknoppen
geen € 0,25 + 0,9% Populaire en
onmisbare betaalmethodes
voor België
Sofort Banking geen € 0,25 en 0,9% Duitse variant
van iDEAL en
populaire betaalmethode
Giropay geen € 0,25 + 1,5% Duitse populaire
betaalmethode
Cartes Bancaires geen € 0,25 + 1,8% Populaire
betaalmethode in
Frankrijk
CartaSi geen € 0,25 + 1,8% Populaire
betaalmethode in Italië
EPS geen € 0,25 + € 1,5% Populaire
betaalmethode in Oostenrijk
Klarna achteraf betalen

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!