alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van DeBijenkorf.nl

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met vele filialen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1870 en groeide uit van een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam tot een landelijke warenhuisketen. De Bijenkorf verkoopt met name kleding, modeaccessoires, cosmetica en parfum; in de grotere warenhuizen ook meubels en woonaccessoires, sport- en reisartikelen, kookartikelen en boeken.

Hoe heeft DeBijenkorf.nl de markt veranderd

De Bijenkorf heeft zeven winkels in Nederland in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen en Maastricht, evenals een patisserie: Patisserie in Amsterdam de Bijenkorf. Centrale Bakkerij is gevestigd in Amsterdam.

Er zijn webshops in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Het distributiecentrum is gevestigd in Tilburg. Vanuit hier worden winkels bevoorraad en online bestellingen verwerkt.

de Bijenkorf is gevestigd in Zuidoost, Amsterdam.

Bij de Bijenkorf werken zo’n 2.500 mensen, waarvan zo’n 450 op het hoofdkantoor.

Tot 1999 was De Bijenkorf onderdeel van de KBB-groep, waartoe ook HEMA behoorde. In 1999 fuseerde KBB met Vendex International, het moederbedrijf van het voormalige V&D cs. Vendex KBB werd in 2004 overgenomen en heeft sindsdien haar naam veranderd in Maxeda. Sinds begin 2011 is de Bijenkorf onderdeel van Selfridges Group Ltd, een dochteronderneming van Wittington Investments Ltd in Canada.

Achteraf betalen bij DeBijenkorf.nl

Bij DeBijenkorf.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%