condoomfabriek achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Condoomfabriek

Dankzij tal van radio- en televisiecampagnes is Condoomfabriek.nl na Durex het grootste condoommerk van Nederland. Op Condoomfabriek.nl vind je een ruim assortiment condooms.

Alle condooms die in de webshop van Condoomfabriek.nl worden aangeboden zijn CE-gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit.

Het beheren van persoonlijke financiën kan moeilijk zijn, vooral als er onverwachte uitgaven opduiken. Veel mensen vinden het moeilijk om de uitgaven te beheersen wanneer ze winkelen bij online winkels. Gelukkig bieden veel online winkels nu flexibele betalingsmogelijkheden om het gemakkelijker te maken om te betalen nadat je iets hebt gekocht.

Wanneer je iets online koopt, zijn er twee algemene betalingsmogelijkheden. De eerste is om het volledige bedrag direct na aankoop te betalen. Misschien vind je deze optie niet leuk als je niet zeker weet of je het item wilt houden of als je een budget moet hebben voor extra aankopen. De andere mogelijkheid is om betalingen te spreiden door middel van een renteloze lening bij de winkelier. Deze optie brengt meestal een hogere prijs in rekening en beperkt uw flexibiliteit met betalingen. Bij condoomfabriek.nl kunt u eenvoudig achteraf betalen door deze opties over te slaan en direct te betalen.

Veel webwinkels gebruiken termijnbetalingen na aankoop als primaire betalingsmogelijkheid. Hierdoor kunnen ze hoge opslagen op goederen in rekening brengen en toch flexibele betalingen aanbieden. Veel klanten zijn echter bekend met deze betalingsopties en weten dat ze duur en inflexibel zijn. Sommige shoppers hebben deze trend opgepikt en kopen geen goederen meer bij retailers die alleen afbetalingsplannen aanbieden. In plaats daarvan wachten ze tot ze klaar zijn met winkelen en kopen dan alles in één keer bij een winkelier die ze laat betalen nadat ze de artikelen hebben ontvangen.

Je hoeft winkels die alleen afbetalingsplannen aanbieden niet te vermijden; kies er in plaats daarvan een met een redelijke prijsverhoging. Sommige winkeliers brengen extra kosten in rekening voor hun renteloze betalingsplannen omdat ze slechts een kleine opslag op hun aankoopprijzen in rekening brengen. Anderen voegen een hogere opslag toe aan hun aankopen en laten u rentelasten vermijden door vooraf te betalen. Beide benaderingen kunnen werken, zolang u maar onderzoekt hoeveel de winkelier in rekening brengt voor zijn betalingen; anders kan winkelen vanuit huis duurder zijn dan een bezoek aan een fysieke winkel.

Sommige consumenten maken liever geen betalingsregeling en betalen hun rekeningen liever op tijd. Omstandigheden kunnen hen echter beletten dit te doen, aangezien ze mogelijk andere financiële verplichtingen hebben, zoals huur, energierekeningen of boodschappen doen, die ze eerst moeten afhandelen voordat ze hun rekeningen op tijd kunnen betalen zonder schulden aan te gaan bij verschillende schuldeisers, zoals nutsbedrijven die aanzienlijke bedragen in rekening brengen.

Hoe heeft Condoomfabriek de markt veranderd

Denk aan standaard condooms, slimline condooms, gearomatiseerde condooms, glow in the dark condooms, krachtcondooms, geribbelde condooms, noppencondooms, XL/XS condooms, condooms met vertraagd orgasme en diverse andere soorten anticonceptie setjes. Daarnaast biedt Condoomfabriek.nl alle condooms aan in zeer goedkope condoomverpakkingen. Naast de vele soorten condooms kun je op Condoomfabriek.nl ook diverse andere producten vinden. Denk aan glijmiddelen, zelfcontrole, speelgoed, stimulatieproducten, massageoliën en drogisterijproducten. De webshop van Condoomfabriek.nl biedt alles voor slaapkamers.

Achteraf betalen bij Condoomfabriek

Condooms kopen kan eenvoudig, snel en veilig bij Condoomfabriek. Condoomfabriek levert al meer dan 10 jaar de beste kwaliteit producten. Ze zijn online razendsnel uitgegroeid tot één van de grootste websites als het gaat om voorbehoedsmiddelen. Condoomfabriek is door de vele TV en radio campagnes naast Durex het tweede grote condoommerk van Nederland. Alle condooms die ze verkopen zijn voorzien van het CE-keurmerk en alle speeltjes zijn phthalate vrij. Ze hebben een groot assortiment van condooms, speeltjes, glijmiddelen en andere erotische producten. Condoomfabriek verkoopt condooms van diverse merken in verschillende soorten, maten en smaken. Voor ieder wat wils! 

Het is erg belangrijk om condooms te gebruiken, vooral om SOA’s en ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Veel mensen denken dat seks minder fijn is met een condoom, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Condoomfabriek verkoopt naast de standaard condooms ook verschillende condooms om je seksleven wat spannender te maken. Zoals een ribbel condoom, het glow in the dark condoom of ultra dunne condooms.

Men vindt het vaak ongemakkelijk om condooms aan te schaffen. Daar heeft Condoomfabriek een oplossing voor. Als je op hun site producten besteld worden deze geheel anoniem verstuurd. Zo maken ze gebruik van een blanco envelop zonder bedrijfsnaam of opdruk, om de bestelling bij jou thuis te laten bezorgen. Je hoeft je als klant bij Condoomfabriek dus geen zorgen te maken dat de postbode kan zien wat je hebt besteld. Super fijn dus voor de klant!

Achteraf betalen bij Condoomfabriek

Bij Condoomfabriek bieden ze de klant de mogelijkheid om achteraf te betalen met Riverty. Riverty is het nieuwe Afterpay. Op de website van Condoomfabriek staat nog de naam Afterpay vermeld maar dit moet Riverty zijn. Wanneer je wilt afrekenen bij Condoomfabriek heb je de keuze uit reguliere betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Creditcard, maar ook RIverty. Wanneer je achteraf wilt betalen selecteer je deze methode bij het betalen door deze aan te vinken.

Riverty biedt klanten de mogelijkheid om hun bestelling pas te betalen wanneer ze deze binnen hebben. Als je gebruik wil maken van Riverty is het noodzakelijk om een account te hebben. Wanneer je al een account hebt kan je gemakkelijk inloggen via de app of via de website. Als je nog geen account hebt, moet je deze eerst aanmaken. De Riverty app is gratis en kan gedownload worden op alle smartphones zoals Iphone of Samsung. 

Wanneer je bij Condoomfabriek hebt gekozen voor Riverty, moet je je bestelling binnen 14 dagen betalen. Dit kan je doen door in te loggen bij Riverty met jouw eigen account. Je kan vervolgens betalen met iDEAL of Creditcard. Let er wel op dat je het openstaande bedrag op tijd betaald. Wanneer dit niet gebeurt kan Riverty de factuur verhogen. Wees daarom altijd op tijd met betalen zodat je niet meer betaald dan nodig is! Wanneer je iets retour stuurt wordt dit vanzelf aangepast in je Riverty Account. 

Retourneren 

Toch niet tevreden met je aankoop? Retourneren kan bij Condoomfabriek binnen 14 dagen. Kosten zijn hierbij wel voor eigen rekening, behalve als er een verkeerd product geleverd is of het product beschadigd is. Je kan je retour aanmelden bij Condoomfabriek door een retouraanvraagformulier in te vullen. Vervolgens krijg je een mail met een bevestiging en retournummer. Wanneer de retour weer is aangekomen bij Condoomfabriek wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort of komt de rekening te vervallen bij Riverty. Dit hangt er natuurlijk vanaf of je alle producten hebt gehouden of dat er maar een deel is teruggestuurd. 

Echter zijn er wel voorwaarden verbonden aan retourneren in verband met hygiëne en gezondheid. Het is bijvoorbeeld een vereiste dat de producten in de originele verpakking worden teruggestuurd en dat de verzegeling nog intact is. 

Bij Condoomfabriek kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%