PayPal

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen met PayPal bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op één adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
paypal logo

Hoe PayPal te gebruiken

paypal

Hoe gebruik je PayPal?

PayPal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de betaalmogelijkheden voor webshops. Zo werkt het: Je maakt een account aan bij PayPal en koppelt daar je bankrekening of creditcard aan. Wanneer u winkelt, betaalt u niet rechtstreeks aan de winkel, u betaalt PayPal. Dan zorgen ze ervoor dat ze de winkel betalen. Het voordeel van PayPal is dat uw aankopen altijd veilig zijn aangezien uw bankgegevens beschermd zijn. U kunt wereldwijd ook in andere valuta betalen (PayPal brengt hiervoor kosten in rekening). Betaal ook later via PayPal: kies deze optie en de betaling wordt pas na 21 dagen van je rekening afgeschreven (zonder extra kosten). Opmerking: zodra u deze optie selecteert, is achteraf betalen uw standaardmethode voor alle betalingen.

Online winkels die PayPal-betalingen accepteren, hebben het PayPal-logo. Bij het afrekenen kies je gewoon PayPal in plaats van iDEAL of creditcard etc. Daarna moet u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord om de betaling te bevestigen. Bij sommige cafés, restaurants en parkeerautomaten (voornamelijk in de VS) kun je ook met de PayPal-app betalen.

PayPal is een algemeen geaccepteerde online betaalmethode voor het overmaken van geld naar andere PayPal-gebruikers. Dit kunnen particuliere of zakelijke gebruikers zijn die accounts koppelen aan e-mailadressen. Bij veel webwinkels kun je ook met PayPal betalen.

Wat is PayPal en wat kun je ermee?

Het nieuws over de overname komt een maand nadat Twitter-CEO Jack Dorsey’s bedrijf Square aankondigde de Australische betalingsdienst Afterpay te kopen voor ongeveer 24,4 miljard euro. De service biedt een vergelijkbare service als Paidy en toont de interesse van PayPal in de markt voor achteraf betalen. In een recent interview met de Financial Times zei Dan Shulman, CEO van PayPal, dat het merk van plan is een “super-app” te worden die betalingen, investeringen in cryptocurrency en sparen combineert, vergelijkbaar met WeChat in China en andere toepassingen.

Bureau Krediet Registratie (BKR) U heeft vast wel eens van BKR gehoord. Maar wat deed BKR precies en waarom? Weet u hoe u uw BKR-uittreksel moet aanvragen? Je leest erover in deze blog. Wat is BKR? BKR staat voor Bureau Kredietregistratie.

https://www.high-endrolex.com/48

EMV 3DS: 3D-beveiligde technologie voor EMV-kaarttransacties. EMV stond vroeger voor Europay, Mastercard en VISA, de drie Westerse betaalsystemen. Voorbij is Europay, dat tegenwoordig de technologiestandaard voor kaartbetalingen vertegenwoordigt voor alle grote kaartsystemen wereldwijd, met behulp van een veilige betalingschip, contactloos of online. 3-D Secure is de EMV-standaard voor veilige kaartbetalingen met SCA.

PayPal achteraf betalen

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een betalingsplatform waarmee gebruikers goederen en diensten kunnen betalen via een beveiligd systeem. In wezen kunt u PayPal gebruiken om geld te verzenden en te ontvangen via elektronische overboekingen. PayPal is enorm populair geworden met zijn gebruiksvriendelijke functies en goedkope kosten. Wat nog belangrijker is, het is een handige manier om geld over te maken zonder uw huis te verlaten.

Het eerste wat u moet weten over PayPal is hoe het werkt. In wezen meldt u zich aan voor een PayPal-account en stelt u een betaalmethode in, zoals een bankrekening of creditcard. Vervolgens kunt u kiezen uit een enorme lijst met leveranciers en betalen voor de goederen en diensten die u wilt. Het is net als een aankoop doen in een winkel, behalve dat u de transactie online voltooit in plaats van persoonlijk.

Een ander cruciaal onderdeel van PayPal is de mogelijkheid om geld over te maken tussen uw rekening en uw bank. U kunt uw bank koppelen aan uw PayPal-rekening en indien nodig geld overboeken tussen uw twee geldbronnen. Dit maakt het gemakkelijk om aankopen te betalen zonder dat u elke keer grote sommen geld naar uw PayPal-rekening hoeft over te maken. In plaats daarvan kunt u uw leven eenvoudig houden door alleen geld heen en weer te verplaatsen wanneer dat nodig is.

Een van de handigste aspecten van PayPal is ten slotte de mogelijkheid om geld naar dierbaren te sturen. U kunt eenvoudig en gratis een account aanmaken met uw e-mailadres, bankpasgegevens en andere gegevens die u verstrekt. Van daaruit kun je eenvoudig geld sturen naar vrienden of familieleden via hun eigen unieke e-mailadres dat is gekoppeld aan hun PayPal-account. Het is een gemakkelijke manier voor mensen om rekeningen te delen en elkaar terug te betalen voor gedeelde uitgaven, bijvoorbeeld wanneer ze de kosten van uit eten gaan met vrienden delen.

PayPal is een uitstekende manier om online aankopen te doen zonder je zorgen te hoeven maken over veiligheid problemen of geld rechtstreeks van uw bankrekening overmaken. In wezen kunt u met PayPal de controle over uw geld behouden terwijl u toch gemakkelijk online voor goederen en diensten betaalt. Iedereen die internet gebruikt, moet een gratis PayPal-account aanmaken, zodat ze meteen kunnen beginnen met winkelen!

Kun je met paypal ook dingen achteraf betalen?

Naast kopersbescherming is retourzending een extra manier om consumenten te overtuigen PayPal te gebruiken. Om de retourkosten terugbetaald te krijgen, moet de gebruiker de bestelling betalen met Paypal. Naast deze voorwaarde zijn er nog vele andere voorwaarden. Dit bedrag wordt door PayPal terugbetaald en u als webwinkel betaalt geen extra kosten.

PayPal doet al geruime tijd terugkerende betalingen, oftewel terugkerende betalingen. U regelt deze doorlopende betalingen via PayPal zelf of via uw eigen website. Heb je een WordPress-website? Je kunt vervolgens eenvoudig abonnementen verkopen met behulp van de plug-in WooCommerce Subscriptions en PayPal.

Ja het is waar. Als u betaalt, loopt dit via de dienst(aanbieder). De dienst moet het systeem ook onderhouden/verbeteren en dus geld verdienen. Dit gebeurt bij bijna elke betaling. Ook als je in de supermarkt met je pinpas betaalt. De gemiddelde kosten van een pintransactie bedragen 0,05 tot 0,20 EUR.

PayPal achteraf betalen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van PayPal?

Er zijn voordelen aan het gebruik van PayPal om online te winkelen, maar houd rekening met de kosten. Begin januari heeft PayPal een ongunstige aanpassing van de vergoedingen doorgevoerd. PayPal-gebruikers die zich dit niet realiseren, kunnen de kosten toch met één eenvoudige stap vermijden.

Een van de grote voordelen van betalen via PayPal is dat je je bankrekeninggegevens niet hoeft uit te wisselen. Alles gaat immers via het betalingssysteem van Paypal. Betaaldiensten zijn ook beschikbaar als u geld wilt overmaken naar vrienden of familie. U hoeft zich geen zorgen te maken dat andere mensen uw bankgegevens zien.

Wanneer u PayPal gebruikt bij verkopers die dezelfde valuta gebruiken als u, is het gebruik van de service volledig gratis. Alleen de verkoper is verplicht PayPal te betalen voor de service, dus er zijn geen extra kosten voor u. Over het algemeen wordt Paypal beschouwd als een betrouwbare, snelle en goed uitgeruste service die internetbetalingen steeds gemakkelijker maakt. U kunt uw bestelling met slechts een paar klikken op de knop betalen. Misschien wel het allerbelangrijkste: het hele proces is veilig.

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!