Wat is Etsy ?

Onlangs werd aangekondigd dat Etsy Direct Checkout gaat lanceren in Nederland en 14 andere landen. Met Direct Checkout kunnen verkopers klanten binnen één afrekenscherm laten betalen, zodat shoppers de Etsy-pagina niet meer hoeven te verlaten.

In Duitsland is er Elektro- und Elektronikgerätegesetz (Elektrogesetz) voor de verkoop van elektrische en elektronische apparatuur. Als u dit apparaat op de Duitse markt brengt, bent u ook verantwoordelijk voor de inzameling en milieuvriendelijke verwijdering van uw afgedankte elektrische apparaat. Deze wet geldt ook als u geen vestiging in Duitsland heeft. Registreer u bij de Stiftung elektro-altgeräte register (oor) voordat u uw product in Duitsland verkoopt.

Duitse websitebezoekers houden van de vertrouwde uitstraling in hun eigen taal. Voeg Duitse telefoonnummers, adressen en bankrekeningnummers toe. Laat een professioneel bureau uw webwinkel vertalen. Lokale partners zijn beschikbaar om u te ondersteunen via sociale media en klantenservice.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van etsynl?

We zijn dus erg benieuwd hoe Etsy zich als platform gaat ontwikkelen, wat ze gaan bijdragen aan de Europese en Nederlandse markt, en hoe de tariefstructuur wordt geïmplementeerd. Zonder iDEAL als betaalmiddel en het hanteren van zo’n transactietarief achten wij de kans op succes in Nederland nihil. Een paar aanpassingen op deze gebieden kunnen een grote stap in de goede richting betekenen.

Kortom, Etsy is solide als je het verstandig gebruikt. Zorg er wel voor dat u de beoordelingen van tevoren dubbel controleert en ervoor zorgt dat het geen goedkoop AliExpress-item is. Dit is ook een zeer goede online winkel om originele producten te kopen, meestal handgemaakt.

Als je de omzet van je online ondernemer wilt verhogen, is het vaak aan te raden om ook buiten de eigen grenzen te kijken naar afzetgebieden. Nederlandse ondernemers richten hun aandacht dan vaak op buurland België en Duitsland. Hoewel online verkopen in het buitenland een goede…Lees meer »

Kun je ook achteraf betalen met klarna?

Geef uw klanten een naadloze winkelervaring met Klarna. Bij deze betaalmethode wordt u direct betaald, maar uw klant betaalt u later. Je kunt dan met Klarna betalen met Pay. Makkelijk aan te bieden in je webshop. Dit is voor veel klanten de betaalmethode die de voorkeur heeft, dus u kunt de conversieratio’s en vaak de bestelwaarde verhogen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. U vindt de betalingsgegevens voor uw aankoop op de factuur die we ontvangen. Betaalgegevens kun je natuurlijk altijd inzien door in te loggen in de Klarna app of bovenaan deze pagina.

Vastgelegde Klarna-boekingen worden toegevoegd aan uw boektegoed, dat vervolgens wordt betaald met uw reguliere betalingen. Inclusief open ruimte. Ook kunt u zonder problemen betalingen (gedeeltelijk) terugstorten via Pay. Controleer de betaling, selecteer de producten die u wilt terugbetalen en natuurlijk zorgen wij voor de rest.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.