Lang leve de lijst

Elles Beijers: “Ik heb twee hele leuke neefjes en die wilde ik namens Sinterklaas en Sinterklaas helemaal verwennen. Dat viel niet mee. Hun moeder, mijn zus, had vaak de truc – een hoodie van A Daily Paper is altijd geweldig – maar één cadeau is niet genoeg. Dus ik heb de site en winkels doorzocht en de Klarna-app gebruikt om een ​​cadeaulijst te maken.

Niet alleen voor Roemer en Daniel, maar ook voor de rest van de familie, mijn vrienden en ja, ikzelf. Waar ga ik tegen vechten tijdens de zwarte week, wat trek ik aan met kerst, koop ik een feestelijke jurk voor oudejaarsavond, hoe fleuren we de eettafel op en maken we dit jaar een milieuvriendelijk boompje? Ik heb nu verschillende lijsten: een voor elk gezinslid, een voor het huis en een voor mezelf. Ze zorgen voor een erg handige houvast in deze drukke tijden.

Onder controle

“De advertenties die ik krijg als items in prijs dalen, zijn ook geweldig. Zo betaal je nooit te veel. Als het op betalen aankomt, is de Klarna-app heel flexibel; je kunt kiezen: betaal nu, betaal na 30 dagen of in 3 onderdelen Betalingen. Heel handig tijdens de kostbaarste tijd van het jaar. In de Klarna app zie ik onder “Uitgaven” hoeveel en wat ik maandelijks uitgeef. Zo is kleding goed voor 45%, Huis en wonen is 25 procent en schoonheid is 30 procent. Op die manier kan ik mijn uitgaven in de gaten houden en mijn budget onder controle houden.

Geen miskoop

“Cadeaus kopen voor iedereen is leuk, maar ik vind het altijd lastig. Vooral met mijn neefjes. Daarom deel ik de lijstjes die ik voor ze maak met mijn zus via de Klarna-app, zodat zij kan kijken wat Goed idee is en wat niet. , kan ze haar lijst met mij delen. Natuurlijk laat ik haar meteen weten wat de kerstman me kan geven. Dus bekijk ook de klarna winkels en riverty winkels

Winkel altijd en overal met de app

“Als ik eenmaal heb besloten wat ik koop voor wie en voor welke gelegenheid, bestel ik alles via de Klarna-app. Zo kan ik op elk moment gebruik maken van de flexibele betaalmogelijkheden, ook als de webwinkel zelf geen roze Klarna-knop heeft bij U hoeft alleen maar de Klarna-app te openen, de online winkel te zoeken, uw artikelen aan uw winkelwagen toe te voegen en tijdens het afrekenen op de roze K onderaan het scherm te tikken.

Plus: zo heb je altijd kopersbescherming: is er iets mis met je bestelling of ontvang je deze niet, dan hoef je niet te betalen. Super simpel, slim en soepel. “

Je kan bijvoorbeeld AliExpress achteraf betalen wanneer je daar kiest voor Klarna.

betaal later

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.