Geef een nintendo switch cadeau voor sinterklaas of kerst 2022

Het is bijna weer zover: Sinterklaas! De pepernoten en meringues liggen in de schappen, en de versieringen zijn er weer. De kerstman en zijn helpers zijn volop bezig met de voorbereidingen. Je helpt natuurlijk ook mee in de zoektocht naar kerstcadeaus voor je kinderen. Maar welk cadeau moet je dit jaar kopen? Laat je opnieuw inspireren met deze lijst met de beste kerstcadeaus voor 2022. Voor welke ga jij?

Op zoek naar leuke en betaalbare kerstcadeaus? Ga je bijvoorbeeld loten of een spelletje dobbelen? Mis je wat inspiratie? Dan bieden we je graag coole kerstcadeaus aan tot € 10,-.

Ruim je zolder op Ruim je zolder op of die kast waar je misschien een paar dingen hebt die als leuke cadeaus kunnen dienen. Twee vliegen in één klap slaan: je hebt de schoonmaak en één goed cadeau in één! Zorg ervoor dat u de persoon die het geschenk ontvangt niet kent.

Betaal met Riverty voor een Nintendo Switch

De kwaliteit van Wii 1.0 was zo goed dat we de kerstman vorig jaar hebben vervangen door de Nintendo Switch. Niet omdat het kapot is, maar omdat games er niet meer voor gemaakt zijn. De kinderen zijn super blij met de Switch! Eigenlijk deden ik en mijn man dat ook. Wat een verschil, dit was een hele goede koop voor de tweede lockdown! Ik leg graag uit waarom deze console en games een geweldig cadeau zijn. Wellicht bied één van onze aanbieders dit product ook wel aan met achteraf betalen. Kijk dan vooral naar het Klarna, Billink, Afterpay of Riverty logo.

Je sluit de Nintendo Switch eenvoudig aan op je tv, projector of monitor. Een extra set controllers (joy-cons) kan handig zijn als je met meer dan twee personen wilt vechten of spelen. Vier mensen tegelijk racen op het grote scherm, dit is mijn favoriet! Meisjes nemen Switch ook mee op vakantie. Met een kabel sluit je het apparaat aan op elke tv. (Tip: vergeet niet je oplader mee te nemen zoals wij deden!). Maar ook in het vliegtuig of de trein hebben ze veel lol. In een beschermhoes (die je apart kunt kopen) zetten ze de Switch rechtop op een klaptafel (desktop-modus). Iedereen heeft een controller in handen en kan games spelen op het (kleine) scherm van het toestel zelf. Je kunt het ook alleen spelen, want klik de controller aan de zijkant en je hebt een handheld spelcomputer. Zo speelt mijn oudste graag Animal Crossing: Friends. Ze redt het prima alleen, al hebben we geen last van de rare geluiden van de pop. Of je klikt de controller in de joy-con-houder, en dan heb je een grote controller die je alleen op de tv kunt spelen. Dat hoeft niet, want je kunt ook online tegen vrienden of vreemden spelen.

Je kunt er deze feestdagen voor kiezen om niet één, maar alle spellen te geven. Met Xbox Game Pass krijg je toegang tot een enorme bibliotheek met games. Als er een nieuwe game uitkomt, is de kans groot dat deze direct via Xbox Game Pass kan worden gespeeld. Je hebt natuurlijk een Xbox nodig. Als je volledig digitaal gaat, kan dat ook met de Xbox Series S. Het toestel heeft deze feestdagen nog een prijskaartje van €299. Microsoft heeft aangekondigd na de feestdagen de prijzen fors aan te passen vanwege stijgende kosten. Als je twijfelt, is dit het moment om een ​​Xbox te kopen.

Nintendo Switch kopen

Nintendo Switch met Klarna kopen

Bij ons zijn Minecoins en V-Bucks veruit de populairste digitale cadeaus. Het kan ook zijn omdat we al een abonnement hebben op PlayStation Plus Essential, Xbox Game Pass Ultimate en Nintendo Switch Online. De tijd dat kinderen vragen stellen over Robux lijkt een beetje voorbij, hoewel ze het spel nog steeds graag spelen.

Computerspellen: misschien wil je je kinderen niet altijd aanmoedigen om spelletjes te spelen, maar Sinterklaas is het perfecte moment om je kinderen in de watten te leggen. Nintendo Switch, Xbox One S of Playstation 5? Of misschien wil je een leuk spel cadeau doen. Het zal uw kind zeker vermaken!

Voor onze vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn Sinterklaas en Kerstmis momenten waarop we ernaar uitkijken om grote pakketten open te scheuren. Hoe groter de tas, hoe beter. Dus wat kunnen we verwachten? Een nieuw bordspel, die coole Walkman, Barbie, Lego of Ball? De tijd om cadeautjes uit te pakken is nu heel anders. Kinderen zitten niet meer voor de kerstboom pakketjes te schudden. In deze tijd zitten ze vaak op hun consoles, reikhalzend uitkijkend naar pakketten die digitaal kunnen worden uitgepakt in een Fortnite-game. Ze zoeken op YouTube naar “lekken” en “hacks” om te zien hoe de “huid” er dit jaar onder de boom uitziet. Om deze kerst indruk te maken op gamegekke kinderen, hebben we de beste digitale cadeaus verzameld.

Nintendo switch kopen

Nintendo Switch Achteraf betalen

Dit cadeau is alleen geldig als je een Nintendo Switch in huis hebt. Het gaat om het spel Mario Kart 8 Deluxe, een videogame die, hoewel uitgebracht in 2017, nog steeds erg populair is onder kinderen, en natuurlijk ook volwassenen!

Waar gaan Nintendo Switch-cases volgende week in de uitverkoop? is een van de vragen die we vaak horen. Niemand geeft toch graag te veel? Ons team monitort alle transacties en zet ze zo snel mogelijk online. Aan de hand van de deals van deze week en volgende week kun je je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen. Houd ook de folder in de gaten voor nieuwe Action-advertenties voor volgende week, want het kan ook zijn dat er deals zijn die alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en niet online.

Nintendo Switch Black Friday-deals bieden verschillende opties. Zo kunnen consumenten kortingen selecteren op de console. Een andere vorm van dit soort releases die we vaak zien, is de mogelijkheid van gamekortingen voor de Nintendo Switch.

Nintendo Switch kopen

Manieren om je voor te bereiden op de Nintendo Switch voor Sinterklaas of Kerstmis 2022

“We stoppen de Nintendo Switch in de schoen. We doen tenslotte Pakjesavond met de familie, dus voor de anderen is het niet zo leuk. Een ander zei dat je beter een keer een duur cadeau in de schoen kunt doen, dan trekt het meer mensen aan.” aandacht, en het zal niet “verdwijnen” in de berg cadeaus in Pakjesavond.

[affiliate_products product_number=”1,2,3,4″ style=”list” order_by=”cheapest” columns=”4″ merchants_count_directly_visible=”1″ click_title_or_image=”open-popup” numbering=”enable” heading_title=”h3″ image_size=”small”][/affiliate_products]

Speel je Nintendo Switch in tafelstijl in de perfecte hoek met Hori’s compacte PlayStation! Deze PlayStation kan worden opgevouwen om de Nintendo Switch in een verstelbare hoek te houden en wordt vastgezet met een rubberen grip. Het bevat ventilatieopeningen voor koeling en ruimte om een ​​oplaadkabel aan te sluiten, zodat je kunt opladen terwijl je speelt! Opvouwbaar voor gemakkelijke draagbaarheid. Nintendo Switch en oplaadkabel niet inbegrepen. Officieel gelicenseerd door Nintendo en The Pokémon Company International.

Ben je op zoek naar een digitaal cadeau? We raden aan om deze last minute te kopen. Bewaar altijd de aankoopbon. Helaas is er veel criminele activiteit online en komt het vaak voor dat geautomatiseerde systemen activeringscodes kunnen kraken. Het gebeurde twee keer voor ons met een Xbox Game Pass Ultimate-cadeaubon voor zes maanden. Dat gaat niet over tientallen, maar over een getalswaarde van 120 euro. We hadden geen bon dus konden naar ons geld fluiten. Het is zo erg dat de klantenservice van Xbox kan zien dat ze in twee verschillende landen zijn geactiveerd, maar dat ze er niets aan kunnen doen. Dus koop last minute en activeer zo snel mogelijk digitale goederen. Met een aankoopfactuur kun je altijd terug naar de winkel waar je ze hebt gekocht.

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.