KPN geeft aan dat zijn multisim-abonnement een aanvullende dienst is op het basisabonnement, geen nieuwe. Abonnees hebben hetzelfde telefoonnummer, belminuten en databundels als het oorspronkelijke abonnement.

KPN is vandaag gestart met het ondersteunen van de Apple Watch 4G-modellen met een multi-SIM. Voor 5 euro per maand kunnen klanten een extra digitale simkaart voor hun horloge aanschaffen. Door deze kaart toe te voegen aan de configuratie van het horloge, kan deze worden gebruikt om tegelijkertijd toegang te krijgen tot extra apparaten. KPN geeft aan dat zijn multisim-abonnement een aanvullende dienst is, geen nieuwe. De multisim gebruikt hetzelfde telefoonnummer en bundels dataminuten en data als een regulier abonnement.

Mensen met een Apple Watch Cellular kunnen dankzij de multisim altijd online blijven. Ze hoeven niet verbonden te zijn met een iPhone om deze modus te gebruiken. Dit is handig voor mensen die activiteiten doen zoals sporten.

KPN beloofde na de aankondiging van de Apple Watch Series 7 in 2016 alle Apple Watch-modellen, dus ook de Cellular-varianten, te ondersteunen. Na die aankondiging bleef het bedrijf echter lange tijd stil. KPN verkoopt vanaf vandaag zelf meerdere Apple Watch Cellular-modellen naast abonnementen.

Samsung slimme horloges

T-Mobile biedt mobiele ondersteuning voor de Apple Watch. In november 2021 bood het bedrijf deze service aan; vanaf nu verkoopt het vijf mobiele versies van Apple Watch. Deze horloges zijn onder andere de Apple Watch Ultra. Voor ondersteuning van meerdere simkaarten wordt 5 euro per maand extra in rekening gebracht.

Een KPN-woordvoerder stelt dat de Samsung Galaxy Watch 5 maximaal drie simkaarten kan ondersteunen. T-Mobile ondersteunt deze functie ook; het bedrijf heeft zonder extra kosten ondersteuning voor het horloge toegevoegd.

Wat is een Apple Watch

Een Apple Watch is een persoonlijk assistente voor de moderne man. Het apparaat is ontworpen door de uitmuntende ingenieurs van het bedrijf Steve Jobs en Apple, maar heeft inmiddels wereldwijd een opmars verzonnen. Apple Watch is een bedieningssysteem dat geschikt is voor verschillende modellen, en dat gebruikt om je dagelijkse routine te verbeteren. Het apparaat wordt uitgegeven als een smartwatch of horloge met geavanceerde functies, en heeft ook een led-scherm.

Het apparaat kan bijdragen aan het realiseren van je doelen in leven. Een Apple Watch is bedoeld om dagelijkse inspraken te geven in je leven. Daarmee kan het apparaat helpen bij de ontwikkeling van jezelf als mens. Daarnaast kan het apparaat helpen bij het verbeteren en optimaliseren van je geheugen, toetsenbord en hartslagontvinding. Tevens helpt het apparaat je met planning en vermaak bij het creëren van je persoonlijk evenwicht. Dit alles wordt ondersteund door de vele handige functies van de Apple Watch.

Het apparaat is heel gemakkelijk in gebruik; dit is gezien de breedte aan functionaliteitsopties die beschikbaar zijn. Naast een webbrowser (via Safari), apps voor iPhone-ontvangst en -besturing, fitness-apps en nog meer functionaliteitsopties kun je op het horloge installeren. Daarna kun je met behulp van de handige functionaliteitsopties de AppleWatch samenstellen. Je maakt daarmee eenvoudig je persoonlijke assistentie-model uit voor jouw persoonlijke agenda.

Ook tijdens actieve ervaring kan het Apple Watch niet ontbreken. Er zijn talloze hulpmiddelen om optimaal te kunnestress te reduceren en jouw werk efficiënt af te ronden. Je kunt altijd tijdig terug naar huis via snelle auto’s of trein besturing in plaats van langer doorstroming op te vullen. Daarnaast kun je altijd bekend maken met thuisbestelling via superieure online winkels voor alles wat je nodig hebt als mens.

Het is duidelijk dat Apple Watches veel mensen biedt aan verschillende dingen die ze nodig hebben om gelukkiger te zijn in hun leven. Eenvoudig samengestelde Apple Watches helpen binnenniveaus realiseren van hun doelen in leven. Tevens helpt eenvoudig gebruikte apps, handige functionaliteitsopties en natuurlijk dat dagelijkse verscherming met hartzeilensimulators ervoor zorgen dat jouw dag altijd tot een goed einde wordt af

Een Apple Watch achteraf betalen

Dit kan bij verschillende winkels. Je kan dan kiezen om ervoor te betalen met Klarna, Afterpay of Riverty. Er zijn verschillende Afterpay winkels die dit ondersteunen. Achteraf betalen kan bij de BCC of Mediamarkt om wat voorbeelden te geven.

Elk jaar is de technische wereld getuige van een nieuwe Apple-productlancering samen met een nieuw model van Samsung’s smartwatch. Dit zijn miniatuurcomputers die kunnen communiceren met smartphones. Veel mensen gebruiken deze horloges om hun dagelijkse activiteiten bij te houden. Beide horlogemodellen zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen en prijzen. Bovendien hebben beide horlogemakers te maken gehad met rechtszaken over de gezondheidseffecten van hun horloges op gebruikers. Het is tijd om deze twee beroemde smartwatches te vergelijken!

De Samsung Gear S2 en Apple Watch Series 2 zijn beide verkrijgbaar in meerdere stijlen en prijzen. De horloges zien er grotendeels hetzelfde uit, hoewel de Apple Watch een meer rechthoekige behuizing heeft terwijl de Samsung Gear S2 aan alle kanten gebogen is. Beide horlogemodellen hebben een draaibare lunette waarmee je door apps en menu’s op je horloge kunt navigeren. U kunt ook datums, tijd, alarmen en andere instellingen op uw horloge instellen. U kunt ook berichten, oproepen en e-mails ontvangen op uw horloge. Beide horlogemodellen kunnen worden gebruikt om muziek op je smartphone te bedienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.