Riverty winkels

Er zijn verschillende soorten riverty winkels waar je kan betalen voor kleding, apparatuur of speelgoed. Gelukkig kan je op onze website meerdere varianten hiervan terug vinden. Je wil bijvoorbeeld heel graag een nieuw cadeau kopen voor iemand onder de kerstboom. Wij hebben daarom de beste riverty winkels op een rijtje gezet waar je dit kunt doen. Maar er zijn ook andere winkels waar je je kerstaankopen kunt doen.

Je moet er altijd zeker van zijn dat je wel je rekening kan voldoen binnen 30 dagen want anders zit je met een pittige aankoop die kan resulteren in een brief van een incassobureau. Dit is waar wij altijd op attenderen. Het is eigenlijk een vorm van geld lenen. Dus wanneer je kiest om iets te kopen bij een Riverty winkel dan moet je eerst bij jezelf nagaan of het financieel haalbaar is binnen de termijn van 30 dagen. 

Klarna winkels

Je ziet ook steeds vaker het roze logo van Klarna winkels opduiken. Deze kan je dus telkens terugvinden door naar beneden op de pagina te scrollen. Het maakt overigens vaak niks uit waar je de aankoop laat plaatsvinden. De bedrijven Riverty en Klarna hebben enigszins gelijkwaardige regels. Behalve dan dat ze beiden een eigen App hebben waar ze mee werken. Deze kan je terugvinden de Appstore of de Android variant hiervan. 

Klarna winkels zijn er ook weer in veel verschillende soorten. Je moet er altijd op letten wat je precies zoekt. Dus wil je lingerie hebben dan is de Hunkemöller een leuke winkel om te bezoeken. Maar vaak kan je deze spullen ook weer vinden bij Bol.com het is dus belangrijk dat je blijft vergelijken tussen deze bedrijven. Een klarna winkel is altijd een stukje extra veiligheid als het aankomt op leveringszekerheid. 

Online winkels met Riverty

Online winkelen is een moderne trend geworden. Mensen over de hele wereld kopen goederen en diensten online. Veel online retailers bieden betalingsplannen aan, zodat hun klanten hun rekeningen in de loop van de tijd kunnen betalen. Riverty en Klarna zijn twee van dergelijke betalingsplannen. Het zijn beide gerenommeerde betalingsdiensten die online retailers helpen de verkoop te stimuleren. Er zijn echter verschillen tussen de twee services – u moet deze overwegen voordat u de ene boven de andere kiest.

Zowel riverty als Klarna stellen klanten in staat om goederen later te betalen. Ze hebben een vergelijkbaar concept doordat ze hun klanten termijnplannen aanbieden. Riverty is een online betalingsplatform dat een alternatief biedt voor contante betaling bij aflevering en creditcardbetalingen. Ze bieden een snelle en flexibele betalingsoplossing voor digitale winkelplatforms in Zuidoost-Azië. Hun doel is om alle e-commerce consumenten betaalbare betalingsmogelijkheden te bieden. Sinds juni 2018 hebben ze meer dan $ 1 miljard aan transacties voor hun klanten verwerkt.

Over de Klarna winkels


Klarna is een Zweeds bedrijf dat e-commerce betalingsoplossingen biedt. Het werkt door de verkoper het geld onmiddellijk te laten ontvangen nadat het product naar het adres van de klant is verzonden. Ze bieden ook een geld-terug-garantie van 30 dagen op elke aankoop die bij hen wordt gedaan. Alleen al in 2017 bevestigden ze $ 14 miljard aan bruto handelsvolume (GMV). Ze werken met veel marktplaatsen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Brazilië.

Beide diensten zijn betrouwbaar, maar elk heeft een andere reputatie met betrekking tot klantenservice. Riverty is een internationaal bedrijf dat samenwerkt met regionale belanghebbenden in Azië om hun platform en processen te ontwikkelen. Ze werken samen met lokale banken om goedkeuringen te krijgen die nodig zijn om hun service te implementeren waar ze die het meest nodig hebben. Hun doel is om gemakkelijke en toegankelijke digitale betalingen te bieden aan iedereen over de hele wereld, zonder enige vertraging of moeite. Om dit te doen, werken ze ook rechtstreeks samen met handelaren die hun klanten digitale betalingen willen aanbieden.

Klarna richt zich op het bieden van meer waarde voor handelaren door hen te helpen de verkoop te verhogen door middel van flexibele betalingsopties voor consumenten, evenals het vergemakkelijken van retouren en ruilen voor zowel kopers als verkopers zonder extra kosten of inspanningen van de kant van de handelaar of eindconsument. Ze hebben ook een partnerschap met Alibaba waardoor ze kunnen samenwerken in China en andere Aziatische landen waar ze momenteel niet aanwezig zijn.

Beide diensten zijn populair onder online shoppers, maar elk heeft zijn eigen voor- en nadelen . Consumenten moeten bepalen welke dienst het beste bij hun behoeften past voordat ze beslissen welke ze willen gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.