De wereld van e-commerce is eigenlijk alles wat te maken heeft met het online bestellen van bepaalde producten en diensten. Hoewel we vaak denken aan kleding en elektronische apparaten voor e-commerce, zijn er natuurlijk veel meer dingen die in deze categorie vallen. Ons huidige tijdperk is zeker ondenkbaar zonder e-commerce. Zo is het bestellen van kleding, eten en natuurlijk een nieuwe tv of bank de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar hoe dragen verschillende online betaalmethoden daar nu eigenlijk aan bij?

Betaal via iDeal
We weten allemaal dat de bekendste betaalmethode iDeal is. Hiermee wordt er direct geld van uw rekening afgeschreven en wordt het geld vaak ook direct op de rekening van de begunstigde gestort. Waar je tot een paar jaar geleden geld moest overmaken en daardoor dagen moest wachten op de verwerking, is dit bij iDeal niet meer het geval. Zo kun je direct na het storten van geld beginnen met spelen bij iDEAL Casino. Dit geldt ook voor de orderverwerking van de online shop. Wanneer u betaalt met iDeal wordt de bestelling direct verwerkt, u hoeft niet te wachten tot de transactie volledig is verwerkt.

Achteraf betalen
Voor velen is deze betaalmethode slechts een laatste bestelling. Een van de geweldige dingen om dit te doen, is dat je eerst kunt zien of je het leuk vindt, en als het je uitkomt, hoef je alleen maar te betalen. Je kunt je dus voorstellen dat dit voor veel mensen erg prettig is, vooral met kleding en schoenen. Maar liefst 30% van de online aankopen gebeurt via achteraf betalen. Het is dus geen verrassing dat webwinkels die deze methode niet aanbieden, potentiële klanten verliezen omdat ze achteraf willen kunnen betalen.

Kredietkaart
Een betaalmethode die steeds populairder wordt, is creditcardbetaling. Het mooie hiervan is dat je maar liefst 180 dagen verzekerd bent tegen schade en diefstal en je rekeningen pas aan het eind van de maand betaalt. Toegegeven, winkeliers rekenen vaak kosten bij het betalen met een creditcard, omdat de creditcardmaatschappij ook extra kosten in rekening brengt.

En wat nu?
Wanneer u online winkelt, is het vooral belangrijk om de veiligheid en betrouwbaarheid van een online winkel te controleren. Vertrouw je het niet, controleer dan eerst of ze een betaalmethode aanbieden. Doen ze dat niet, dan kun je je afvragen of het wel verstandig is om zaken te doen met die partij. Als ze wel een creditcardbetalingsoptie aanbieden, is het aan te raden om een ​​creditcard te kiezen. Zo ben je ook gedekt als je pakketje niet aankomt. Ga dus voorzichtig te werk en volg uw instinct. Bij twijfel niet doen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.