eBay verkocht de resterende 66.000 aandelen van het Nederlandse betaalbedrijf Adyen voor 120 miljoen dollar in de toelichting bij de kwartaalcijfers. De voormalige eigenaar van Marktplaats presenteerde woensdag beduidend hoger dan verwachte kwartaalcijfers.

Desondanks valt de verwachte omzet van het bedrijf in het vierde kwartaal tegen. Ze verwachten een omzet tussen $2,42 miljard en $2,50 miljard. Hoewel de handelsinkomsten voor gelieerde bedrijven de verwachtingen met $ 17,7 miljard overtroffen, bleken hun eigen inkomsten met $ 2,4 miljard lager dan verwacht. Dit was een lichte verbetering ten opzichte van vorig jaar, maar nog steeds minder dan gemiddeld.

eBay verdiende $ 249 miljoen aan extra inkomsten dankzij het toegenomen aantal advertenties dat op eBay werd verkocht. Hierdoor steeg het aantal verkochte producten met 27%. eBay kocht de marktplaats voor verzamelkaartspellen TCGplayer voor $ 295 miljoen. TCGplayer heeft meer dan 60000 online verkopers en 600 teamleden die voor miljoenen kopers werken. Daarnaast heeft TCGplayer veel fysieke retailers in dienst.

Ebay is een van de grootste internetbedrijven ter wereld. Veel mensen gebruiken Ebay om artikelen te kopen en verkopen. Het bedrijf heeft ook een geldtransferservice genaamd PayPal. Adyen is een online betalingsplatform dat wordt gebruikt door grote bedrijven en overheden. Zowel Ebay als adyen hebben veel enthousiaste gebruikers. Dat komt omdat deze platforms veel handige diensten op veel verschillende gebieden bieden.

Ebay en adyen zijn twee heel verschillende platforms. Ebay wordt voornamelijk gebruikt om artikelen te kopen en verkopen. Het heeft echter ook een geldtransferservice genaamd PayPal. Adyen wordt voornamelijk gebruikt door grote bedrijven, overheden en hotels om betalingen over te maken. Het wordt echter ook door gewone gebruikers gebruikt om rekeningen te betalen en aankopen te doen. Zowel Ebay als adyen zijn krachtige tools waar veel mensen over de hele wereld van genieten.

Ebay bestaat al heel lang en blijft wereldwijd groeien. Het bedrijf heeft een sterke wereldwijde verkoop en is een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld. Elk jaar verbeteren nieuwe updates de gebruikerservaring en verbeteren ze het beveiligingsaanbod voor zowel kopers als verkopers. Het resultaat is dat elk jaar meer mensen lid worden van Ebay. Dit is geweldig nieuws voor het bedrijf, aangezien meer gebruikers meer transacties en inkomsten betekenen. Als een van de grootste internetbedrijven heeft adyen veel middelen om zijn diensten wereldwijd uit te breiden. Elke dag gebruiken duizenden bedrijven hun platform om betalingen naar leveranciers overzee te sturen of de salarissen van hun werknemers te betalen. adyen organiseert ook veel webinars waar tech-experts nieuwelingen leren hoe ze hun service kunnen gebruiken. Dit geeft iedereen gemakkelijk toegang tot hoogwaardige technische ondersteuning wanneer ze die nodig hebben. Het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen adyen elke dag gebruiken!

Gewone consumenten vinden veel koopjes op Ebay dankzij de enorme omvang. Veel verkopers vermelden items eerst gratis of onder hun gebruikelijke prijs op Ebay. Hierdoor kunnen ze hun klantenbestand opbouwen voordat ze de prijzen opnieuw verhogen. Het is ook gemakkelijk om moeilijk te vinden artikelen tegen zeer lage prijzen te vinden op de ‘koopjes’-pagina van Ebay. Er is zelfs een hele categorie gewijd aan goedkopere versies van populaire merken op Ebay!

Zowel Ebay als adyen hebben elke dag nieuwe gebruikers veel te bieden. Het zijn twee van de grootste e-commerceplatforms ter wereld met duizenden actieve gebruikers over de hele wereld. Beide bedrijven hebben sterke geldovermakingsdiensten waarmee bedrijven en particulieren gemakkelijk geld kunnen overmaken. Bovendien maken de webinars van adyen het voor beginners gemakkelijk om hun service gemakkelijk te gebruiken. Reguliere consumenten, grote bedrijven of de overheid!

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.