Het is nog steeds erg populair om dingen online te kopen. Of u nu casual kleding, persoonlijke verzorgingsproducten of meubels wilt, u kunt ze allemaal online kopen. Heb je je boodschappenlijstje gecontroleerd? Dan is het tijd om over te gaan tot winkelen. Er zijn veel betalingsmogelijkheden beschikbaar. Welke is de beste en is het beter om achteraf te betalen of niet?

Achter betalen
Consumenten betalen steeds vaker pas nadat hun bestelling thuis is aangekomen in plaats van vooraf. Er zijn verschillende redenen waarom klanten liever achteraf betalen. Mensen kopen kleding in verschillende maten en kleuren en weten dat sommige kledingstukken kunnen worden teruggestuurd. Waarom zouden zij alles betalen voordat zij hun bestelling ontvangen? Bovendien willen mensen er zeker van zijn dat hun pakket daadwerkelijk bij hen thuis wordt afgeleverd voordat ze het bedrag overmaken. Veel jongeren betalen liever met Klarna en Afterpay, dat achteraf betalen mogelijk maakt. Studenten die bijvoorbeeld wachten op hun studielening voor de maand, kunnen online winkelen met Klarna en Afterpay, dat geen betaling achteraf vereist.

Heeft de ondernemer zekerheid?
Krijgen de handelaren het geld altijd gegarandeerd als ze te laat betalen? Ja. Dit is goed om te weten als u overweegt een webwinkel op te zetten. Consumenten zien hun goederen graag eerst en betalen daarna, zeker als ze betaalmethoden als AfterPay en Klarna aangeboden krijgen. Deze winkeliers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze hun geld niet krijgen, omdat deze bedrijven betaling na levering een optie maken. Deze betaalmethoden trekken nieuwe klanten aan. Als je een nieuwe doelgroep vangt, is dat een positieve ontwikkeling. Mensen uit deze doelgroep zullen waarschijnlijk vaker bestellen. Het toevoegen van een betaalmethode die AfterPay winkels en Klarna winkels accepteren is een goede manier om twijfelende consumenten binnen te halen.

Dus moet ik achteraf betalen activeren
Wij vinden van wel. Je kan de klanten op die manier een bepaalde garantie geven dat zij het product echt ontvangen. Een klant die een eerste order via achteraf betalen heeft laten verwerken zal in het vervolg de betaling gewoon direct uitvoeren. Dit is echter wel afhankelijk van of het product is geleverd conform de informatie die op de website is getoond. Mocht er iets mis gaan in het verzendproces dan blijft een klant de andere methode naar alle waarschijnlijkheid bij je gebruiken. Er zijn veel Afterpay winkels die nu Riverty winkels worden door de verandering van naam. Je kan ook diverse Klarna winkels terugvinden. Vaak staan deze methodes op een aparte pagina of in de footer van de website. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.