De iPhone 15-serie is al een poosje uit, maar heel veel mensen kiezen nog steeds voor de iPhone 14. En dat snappen we wel, want het is een geweldige smartphone. Zo’n geweldige smartphone moet je natuurlijk goed beschermen. Dat kun je het best doen met een hoesje. Of je nu kiest voor een bookcase of voor een backcover: er zijn fantastische hoesjes te vinden. We hebben drie echte aanraders voor je klaargezet.

Kleurrijke backcovers van Selencia

Selencia maakt hele mooie backcovers in bijzondere patronen. Denk bijvoorbeeld aan het Swirlpatroon: golfjes op de achterkant van je telefoon. Je vindt deze onder meer in het roze en zwart. Of je kijkt naar de Colorful Zebra van hetzelfde merk, en kiest voor groen. Of je kiest liever voor Bloom in de kleur blauw.Met dit merk heb je geen enkele reden om te kiezen voor een saai hoesje. Jij bent niet saai, dus je iPhone 14 hoesje ook niet. Selencia is overigens ook verrassend betaalbaar: voor 25 euro heb je al een case in een topontwerp. Daarmee val je direct op (positief, natuurlijk!)

Goedkoop, maar fijn: iMoshion

Misschien ben je online al een keer de hoesjes van iMoshion tegengekomen. Dit is een ontzettend betaalbaar merk. Om maar niet te zeggen: ‘goedkoop’. Want ‘goedkoop’ heeft ook een negatieve betekenis, en dat past zeker niet bij iMoshion. Deze fabrikant maakt juist hele fijne hoesjes met leuke functies. Zo is er bijvoorbeeld een backcover met een pasjeshouder. Op die manier raak je nooit meer je ID-kaart of je bankpas kwijt. Ga je liever voor iets robuusters, dan kan dat ook: deze fabrikant maakt ook rugged hoesjes voor wat extra bescherming. Met de MagSafe-hoesjes van iMoshion kun je ook opladen met het bekende schijfje van Apple. Zelfs met zoveel functionaliteit, ben je nog geen twee tientjes verder. Zeker de moeite waard om een keer naar te kijken.

Maak een fashion statement met Ideal of Sweden

Wil je een fashionable hoesje, dan is Ideal of Sweden een leuk merk om eens uit te proberen. Alles draait bij dit merk om design. Zo vinden we hoesjes in bijvoorbeeld Pastel Marble. Je kent het merk misschien het best van de bekende Mirror Cases. Dit zijn hoesjes die een spiegelend effect hebben. Het mooie is dat een mirror case in verschillende kleuren verkrijgbaar is: van roze tot zilver.Ga je liever voor doorzichtig of voor een MagSafe hoesje? Ook geen probleem: deze fabrikant heeft een heel erg grote collectie. Vaak kun je er ook nog een telefoonkoord of een ringhouder aan verbinden. Dat maakt je hoesje helemaal af, en het gebruik van je telefoon wordt nog een stuk comfortabeler.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.